בוא נפעל! - אנא ממכם תקראו..

בוא נפעל! - אנא ממכם תקראו..

ליבי נמס נשבר וכואב ועיניי מעלות דמעה כאשר אני שומעת את הקלטת קולו של גלעד מהשבי.. הרעדים בקולו גורמים לי עצב רב...המחשבה שהוא עדיין שם...סובל. ואנחנו פה יושבים לנו בחוסר מעשה...והוא עדיין שם..ילד תם, עדין, שקט.... אני לא יכולה לחיות במחשבה שהוא נמצא שם עדיין סובל מאוכזב מדוכא ומפוחד ואני/אנחנו מנהלים אורך חיים נורמאלי לחלוטין..הולכים לעבודה,צוחקים..ומקבלים חיבוק מאדם אוהב בזמן שהילד שלנו לא זוכה לדברים האלה ונמצא במקום לא ידוע מפוחד מתפלל ליום שבו הוא יחזור לבית הוריו.... מצבו הנפשי והבריאותי ממשך להידרדר... אני חייה יום יום עם הכאב והצער ואנני יכולה להישאר אדישה..המחשב שחייל סדיר בצה"ל משרת 3 שנים גלעד שירת רק חצי שנה... שנתיין וחצי משירותו העביר בשבי באיזה חור מבודד...מבוהל... שנתיים וחצי עברו ושום דבר לא השתנה...בוא לא ניתן לעוד חצי שנה לעבור...ובוא נחזיר אותו. אני לא יכולה לפתוח את הרדיו כל שעה עגולה ולא לשמוע עליו.. אני מבינה שלחלק ממכם זה ישמע די קלישאה... אבל כך אני מרגישה ואלפים כמוני.. אני מקווה שתבינו... יש לי תפחד היום יומי שעניינים יותר "להוטים" כמו מעטפות הכסף או כמו מכוניות וכמה כסף מרוויח שר וכו' ידחכו לשוליים את עניין שליט.. חייבים במהרה לשחרר אותו! (כי אם נחכה שהממשלה תפעל זה לא יקרה בסוף - רק לחץ ציבורי יום יומי יביא להחזרתו המהירה) והנה עובר עוד יום, ועוד יום...ועוד יום..ועוד דקה ועוד שניה של סבל עצב דיכוי מיותר... במיוחד לאור העבודה ש"בכיר" בחמאס אומר "הוא כל הזמן זועק להוריו ומתלונן על התנאים הלא..."נותן חיוך קטן למצלמה לאור העבודה שהבין שאמר יותר מידי ושותק....כל יום שעובר ושמו לא מוזכר מראה שאנחנו נכשלנו...וגלעד עובר עד יום ארוך של סבל קשה על ידי אנשים חברי לב... יש לנו את הכוח בידיים לשנות..יותר ממה שאנחנו חושבים.. אז בואו נתאחד למען הילד האהוב של כולנו..גלעד שליט.. כי אני ועוד הרבה שחושבים כמוני ומקווה שגם אתם לא נשקוט ולא נישן בשקט בלילה עד שנראה את זיו פניו.... אני מקווה שלא עוררתי זעם של אף אחד...

למעלה