בוא נראה אתכם!

JumpInTheFire

New member
בוא נראה אתכם! ../images/Emo123.gif

Holy Wars VS Tornado Of Souls!!!
בכל מקרה! פשוט תכתבו איזה שיר אתם מעדיפים וכו'. אני לא אכתוב על זה שאלון, פשוט תרחיבו בעצמכם.. סולואים, ריפים, שירה, מילים וסתם באופן כללי איזה שיר יותר טוב לטעמכם בכוונה בחרתי שניים מהשירים הטובים (לדעתי), שיהיה מאתגר :) אולי אני אעשה פינה קבועה של שיר נגד שיר, אלבום נגד אלבום וכאלה.. תנו בראש, לילה טוב :)

JumpInTheFire

New member
חה

תמחקו את ה"בכל מקרה" בהתחלה.. כתתבי משהו לפניו ואז מחקתי אותו וזה פשוט נשאר..

Cloudy Now

New member
קשה ../images/Emo3.gif

אבל אני מעדיפה את הולי וורס, כי לא יודעת..הביצוע שלו בכללי יותר טוב, וזה גם היה השיר הראשון ששמעתי של מגהדת' שהחלטתי שאני אוהבת אותם:) והריף ההתחלתי! יאמי.

M e n s R e a

New member
Holy wars

רעיון טוב לפינה, אגב. וטוב שהם לא מאותו אלבום, כדי שזה לא יהיה מיני החוליה החלשה. למה בחרתי אותו? לא יודע. הוא פשוט מדהים, ולמרות הפרוגרסיביות שבו, עושה רושם שכל חלק מתאים לאחר.

זונע

New member
זה מאדדדד קשה

אבל אני אבחר בהולי ווארס שהוא שיר מפוצץ פשוט לכל האורך שלו. בטורנדו אני אוהב בעיקר את הסולו.

טורניידו

הריפ של הבית ממש טוב.... וגם הוא שר שם ממש טוב..... באמת התעלה על עצמו... והסולו.. אין מה לדבר...

SV Design

New member
Tornado Of Souls

פשוט יותר טוב..ואני לא מדבר על מילים כי אני לא מקשיב לרוב למילים..אבל מבחינת מוזיקה אני הרבה יותר אוהב אותו..

Elpar

New member
Holy Wars

פשוט יותר טוב לדעתי :) בהכל... בקיצור ולעניין ;) לא סתם הוא היה בהדרן בהופעה ולא טורנדו :)

seekanddestroy

New member
לא יודע

הריף הרבה יותר מעניין ומלודי מאשרהריף של הולי וורז שברובו הוא סתם מהיר, השירה פשוט מדהימה, והסולו פשוט מתעלה על הסולו של דייב בהולי וורז ברמות...

Roy1232

New member
אין די איי של הטורניידו,

כי: הוא הרבה יותר מורכב הסולו גיטרה היחיד שיותר טוב משל טורניידו זה האנגר 18 השירה שם ממש טובה הולי וורס מאוס.

SV Design

New member
אם אתה

בוחר שיר בגלל שהוא יותר מורכב זה ממש לא טוב..זאת לא סיבה..אני גם בעד טורנדו אוף סולס אבל זאת לא סיבה כי הוא יותר מורכב או קשה לנגינה או משהו כזה P:..שיר קודם כל צריך להשמע לך יפה...

Roy1232

New member
מורכב לא שווה בהכרח קשה לנגינה

הולי וורס פשוט חופר מדי. אל תסקלו אותי, זאת רק דעתי, אבל אני חושב שבניגוד להולי וורס טורנדו לא מונוטוני, הסאונד הרבה יותר מגניב, בקיצור אהבתי יותר
טורנדו זה אחד ה-שירים של המטאל

recoil

New member
טורנדו יותר מורכב?

אתה צוחק נכון? בקשר לבתים: תקשיב לבתים של Holy wars ותשווה לטורנדו, איך אפשר להגיד לעזזאל שטורנדו יותר מורכב? בקשר לזה שהוא "מאוס": אז זה אומר שטורנדו יותר טוב? ואם תחרוש את טורנדו והוא גם יהפוך למאוס .. אז תגיד אח"כ משהו אחר? .. אתה לא אובייקטיבי. בקשר לסולו של טורנדו: סבבה, סולו אדיר והכל .. אם אתה מעדיף שיר בהקשר ישיר לאיך הסולו שלו נשמע אז סבבה אחי תהנה, אבל כמה שהוא יהיה יפה .. אל תגיד שהוא יותר מורכב מהסולו של הולי ווארס.

למעלה