בוא נרחיב את המעגל חבר´ה...

ryonatan

New member
בוא נרחיב את המעגל חבר´ה...

יש לי רעיון אני בעד שכל אחד יתן שלושה שירים של שלוש להקות שונות שרחוקות מאד מהמיינסטרים שנוכל להכיר ולאהוב. אני אתחיל: white stripes - hello operator (למרות שככללל השירים שלהם מגניבים) cave in - lost in the air hundred reasons - if i could \ avalanch

Superunknown1

New member
ממ..

זה לא חייב להיות בריטפופ נכון? כי הבריטפופ היחיד שאני אוהב זה רדיוהד, וקצת מיוז. אז פאנק: good charlottw rufio face to face מוסיף את: 18 wheeler save´s the day my ruin וויט סטריפס ומה סיהות לא נחשב מיינסטרים? לא, זה לא במחשבה שנייה. אבל הם דיי מוכרים...

apathic

New member
אני יכול לנסות

אני לא ממש יודע כבר מה נחשב אצלכם מיינסטרים. Clem Snide - no one´s more happy than you Susie van der meer - somebody has to pay אינפקציה - טניס תהנו...
Sarah McLachlan - Gloomy Sunday

Esmena

New member
המלצתי- בימינו על תגיד על הוויט

סטרייפס שהם רחוקים מאוד מהמיינסטרים, או בכלל

t bone

New member
רק כדאי להבהיר משהו

המוזיקה שהוויאט סטרייפס עושים היא באמת הזרם הכי פופולארי בימים אלו (למעשה מ-2001). החזרה לרוק אנד רול פשוט וקליל היא ה-דבר במוזיקה העכשווית בעקבות הפריצה של הסטרוקס ועוד להקות כמו ההייבס והויינז.. אבל הסטרייפס הוציאו את האלבום הראשון שלהם ב-97 וגם אז הם עשו את הרוק-בלוז הפשוט והמדליק הזה, אבל אז פשוט זה לא היה מקובל כל כך. רק ב-2001 כשהתחילה כל החזרה הזאת של הרוק והסטרייפס הוציאו את "וויאט בלאד סלז" אז הם פרצו ונכנסו לתודעה של כולם.

ryonatan

New member
כל היום שרתי את טניס

איזה מצחיק שכתבת את זה בגלל שבמקרה היום נזכרתי בשיר המגניב הזה ושרתי אותו ככככללללל היום.

polyethylene

New member
רק שלושה שירים ../images/Emo35.gif

טוב, נו... ballroom - take it strangelove - the greatest show on earth space - you & me vr the world אני לא יודעת אם זה קולע להגדרות שלך של רחוקות מאוד מהמיינסטרים, אבל זה מה שעלה לי לראש כרגע...
עמרי לוי - five to eleven

t bone

New member
me grimlock add more songs

אני אתמקד בשירים עצובים: Youngbloods - Darkness, Darkness (אולי זה מוכר בגלל שבאלבומו האחרון רוברט פלנט עשה לזה קאבר, אבל אני מעדיף את הגירסה הזאת.) Shriekback - This Big Hush (חובה בכל בית!) Archive - Again (אם כבר דיברו פה על רוק מתקדם..)

NoShame

New member
אמממממ....

Suede - You Belong To Me Korn - Thoughtless (??) *hides* The Streets - Same Old Thing

lide

New member
בו נראה...

Cold Play - Such A Rush מאיר אריאל-שיר כאב Zakir Hussain - Balinese Fantasy זה ההגדרה הכי טובה חלהכיר את האחר...

SAROT23

New member
איזה יופי של מוזיקה

BLUR-coffe & tv SUEDE- positivity FOO FIGHTERS-walking after you לא ככה? בוקר טוב ממני
אליכם

חווית ה-mogwai שלי

טוב, לפני דיי הרבה חודשים שמעתי שיר שהיה לפי דעתי מושלם בערוצי מוסיקה האלה של יס (אתם יודעים, אלה שצריך לבחור סגנון ואז זה משמיע מלא שירים מהסגנון הזה..), ולפני כמה זמן נזכרתי בו, והתכוונתי לחפש אותו בלי סוף, אפילו לכתוב לפה הודעה ולשאול אם מישהו יודע על איזה שיר אני מדברת, כי רק זכרתי את המילים What was that for....Try to be bad ואז השמיעו אותו היום שוב!!!!! ועכשיו גם כותבים שם של מי השיר הזה ואת השם, אז קוראים לשיר take me somewhere nice של מוגווי.. אז זהו.. סתם רציתי לספר את סיפורי ולהמליץ לכם להוריד אותו בהמוניכם :) הממ... עוד 2 שירים.. בייב- מדרכות (להקה ישראלית נידחת אהובה עלי ביותר, זה השיר הכי טוב שלהם) verve pipe- colorful (זה שיר מהפסקול של רוקסטאר, אבל ממש אהבתי אותו) וגם בזמן האחרון התחלתי ממש לאהוב שיר שאבא שלי המליץ לי עליו, אין לי מושג אם זה מוכר או לא, אבל קוראים לו nights in white satin של moody blues, והוא ממש יפה לפי דעתי. וחוץ מזה בזמן האחרון התחלתי לשמוע קצת jethro tull, אבל זה נראה לי נחשב כבר מוכר ): לא מתאים לרשימתינו :).. גם ניק דרייק משעשע אותי עכשיו המ... הייתי גם ממליצה על marcy playground- sex and candy למרות שזה סתמי כזה הוא אהוב עלי ביותר :) וגם turin breaks- mind over money טוב, נראה לי שאני יפסיק לכתוב :) אם אני לא יפסיק עכשיו זה לא ייגמר לעולם...
nick drake-things behind the sun

טוב..אני לא יכולה להתאפק

מלהוסיף עוד אחד... fuel - sunburn זה גם מה שאני שומעת עכשיו.. :)

למעלה