בובה לשבוע הספר. מה דעתכם?

בובה לשבוע הספר. מה דעתכם?

הכנתי בובה להצגה לשבוע הספר. אמנם בסה"כ היא מוצאת חן בעיני, אבל היא גם נראית מעט עגומה...
וחוץ מזה לא תיכננתי לה טוב את הפה, כך שהוא לא נפתח מי יודע מה... אני רוצה מכם חוות דעת ועצות. תודה רבה, חברי המלומדים!
שבת שלום.
 

ooommmr

New member
לפי דעתי הבעיה היא בעפעפיים...

הייתי ממליץ לך לנסות לשחק עם העפעפיים עומרי
 
אפשר קצת פרטים??????

ממה עשויה הבובה, הפנים מספוג אבל ממה השאר??? תפרטי קצת , אני אהבתי.אחרי שתשפצי אותה היא תהיה
עוד יותר שבת שלום
 

גליתוי

New member
היי ליאורה

הבובה חמודה מאוד! באמת קצת עצובה...
כדאי לך להסתכל במראה על הפנים שלך כשאת משנה הבעה וכך תוכלי לראות למה הבובה עצובה! לפי דעתי העפעפיים צריכים להיות יותר מורמים ובלי הטיה. כשאנחנו שמחים העיניים פקוחות וכשעצובים או כועסים העפעפיים יורדות עם הטיה לכיוון מצב הרוח! וכך גם הגבות. חוץ מזה אפשר למשוך לה חיוך קטן בקצות השפתיים זה בטח ישפר את מצב רוחה! כדאי לך גם לעשות כמה סקיצות כדי ללמוד את זה. יש גם ספר קומיקס שנותן הבעות פנים שונות למצבי רוח שונים. אם אמצא אסרוק ואעלה את זה לאתר. ואל דאגה עד יום הספר היא בטוח כבר תהיה שמחה, הרי זהו היום שלה!
 
תודה רבה לכל המגיבים הנהדרים

נתתם לי עצות מעולות! איך לא חשבתי על ספר קומיקס?? ( יש לי אחד כזה מהבת מצווה!) בע"ה אעבוד על זה ואראה לכם, תודה רבה, ליאורה
 
לגבי הבעות פנים../images/Emo132.gif

ליאורה, הספר ממש ממש מתוק! וכמו שעומרי אומר, זה רק שינוי קטן בזוית של העפעפיים. מצ"ב קובץ עם דוגמאות של הבעות פנים בקומיקס. מקווה שיעזור לך.
נעמה
 

פ י ו ל ה

New member
הי מותק, היתה לי בעיה דומה לא מזמן..

ואני מסכימה שהעפעפים יכולים לעזור כשמשנים להם את ההטייה. מה שלי עזר זה גם הוספה של ריסים. הפרח היה שמח ורציתי אותו עצוב אז כופפתי לו מעט את הריסית לכיוון מטה וזה עשה המון הבדל. אולי תנסי להוסיף ריסים ולכוון אותם הצידה ולמעלה. זה פותח קצת את העין ומוסיף להבעה... והאמת, זו היתה בובות פרח קצת פושטית כי לא היה לי זמן להתעסק איתה כי הכנתי אותה מהיום למחר כזה בכלום זמן אבל איך שהוספתי את הטאצ' הזה לעיניים זה כבר עשה המון :) בהצלחה!
 
פיולה,

אולי באמת אנסה להוסיף ריסים. האמת היא שאני קצת מפחדת לתלוש את העפעפיים, כי הדבקתי אותם בדבק חם. מה דעתכם?
 

פ י ו ל ה

New member
לא בטוח שאת צריכה לתלוש, מה אתם אומרים?

אולי אפשר להכין את הריסים עם שוונץ בקצה ולדחוף להם אותו ממתחת או להדביק בעדינות על העובי של העפעף, אני רואה שם שהספוג בחלק שמעל העיין הוא דיי עבה, מבינה מה אני מתכוונת? הרוחב של הספוג עצמו כאילו. או שאפשר גם להדביק מהצד ואז בכלל הוא יראה יותר שמח ואת דוחפת אותם בין העפעף לגוף הספר מהצד החיצוני של העין, לצידה. עיין ימין מצד ימין ועיין שמאל מצד שמאל. קצת cartoon כזה? קצת קשה להסביר ככה... מקווה שהבנת כוונתי..
 
למעלה