בובה פשוטה להכנה של נר מדבר-יכולים לעזור?

amaya31

New member
בובה פשוטה להכנה של נר מדבר-יכולים לעזור?

שלום לחברי הפורום , קוראת סמויה ותיקה ויום אחד עוד אחזור למרכז בחולון...תלמידה לשעבר מנסה לגרד חלודה מהמוח וליצור בובת נר (עובדת כרגע כגננת) מספוג עם פה נפתח למשהו אולי יש קישור לאיזה אתר או הוראות ברורות איך עושים את זה, כבר הרסתי כמה ספוגים רציתי להדביק מאחורה אטב כביסה ולצערי לא מצליחה...אשמח מאוד לעזרה , תודה מראש

הוראות פשוטות לבובת נר מדבר ../images/Emo16.gif

היי אמאיה! אני נוהגת להכין את הבובה הזאת מדי חנוכה מבריסטולים עם ילדים, אבל עם ספוג נראה לי שהיא תצא מקסימה במיוחד! 1. יוצרים גליל גבוה ממשטח ספוג בעובי של נגיד 1 ס"מ (מדביקים 2 קצוות של מלבן והוא הופך לגליל..) 2. צובעים אותו באיזה צבע שרוצים. 3. חותכים חריץ אופקי במרכז הגליל, שם יהיה הפה שנפתח.(להשאיר מחובר מאחורה, שלא יתפרק!) 3. יוצרים לו תווי פנים: עיניים אף, ואם רוצים, שפתיים - מעל ומתחת לחריץ שחתכנו. 4. מוסיפים למעלה צ'ופצ'יק לשלהבת (מבריסטול אדום, ספוג גזור צבוע, או מה שמתחשק). 5. ניתן להזיז אותו בצורה "פרימיטיבית" עם הידיים, או לתקוע לו מוטות להפעלה בפרק העליון ובפרק התחתון מאחור וכך לא יראו את הידיים. זהו, מקווה שההוראות מספיק ברורות וקלות. מצ"ב תמונה של הנר מבריסטול, להמחשה. בהצלחה!!

amaya31

New member
תודה, הוראות באמת ברורות חיפשתי דרך לחבר אטב

כביסה ולהפעיל את הפה על ידי לחיצה על אטב אבל אני רואה שאפשר להסתדר גם בלי שוב תודה!

תנסי בהודעות נבחרות יש סדנה של דבי של

סביבון מדבר יש שם גם נר וזה אותו הדבר פרט לפה. הפה בנר צריך להיות ישר. ככה לפחות אני עשיתי
תעקבי אחרי ההוראות. אני קניתי גליל וממנו יצרתי פה ו- 2 פתחים מאחור אחד מעל לשני (ליד), ציפיתי בבד פליז את הפתחים ליד והפה. ציפיתי הכל וחתכתי איפה שהפתחים, ולמעלה ולמטה גם ציפיתי והוספתי להבה.דרך אגב השתמשתי בספריי של דבק מגע יותר יקר אבל יותר מהיר ולא הכתים לי את הבד.

amaya31

New member
המון תודה על העצות, קצת שחכחתי שגליל של נר

חייב להיות מלא ולא חלול בפנים(-: לצערי מפת חוסר זמן בנתיים אסתפק במשהו פשוט אבל שומרת את הקישור (אולי שנה הבא אעבוד עם גדולים יותר השנה הם בני שנה וחצי...)

למעלה