בובה של פינק וחברתו "האהובה" קניתי היום מצלמה ומייד התחלתי לצלם את אוסף הבובות שלי הנה אחת מהן נועם
L lonely at the top New member 6/4/05 #1 בובה של פינק וחברתו "האהובה" קניתי היום מצלמה ומייד התחלתי לצלם את אוסף הבובות שלי הנה אחת מהן נועם
O oribarak New member 6/4/05 #2 אהבתי מאוווווד מאיפה לך הבובה והחומה ואשתו(נחש לא עקרב אם אני לא טועה) ופינק?
W weird dust New member 7/4/05 #4 בתחילת הפורום הראו תמונות של הכל זאת סידרה כזאת של בובות, יש את אשתו המורה פינק ושאר דמויות מהסרט. אם למישהו יהיה כוח לחפש יש שם תמונות
בתחילת הפורום הראו תמונות של הכל זאת סידרה כזאת של בובות, יש את אשתו המורה פינק ושאר דמויות מהסרט. אם למישהו יהיה כוח לחפש יש שם תמונות
W weird dust New member 7/4/05 #5 מבירור קל ברשת למי שמעוניין, 5 דמויות כאלו עולות משהו כמו 70 דולר (יקר לדעתי, אפילו יקר מאוד). יש כמה סדרות כמו זאת לדוגמא
מבירור קל ברשת למי שמעוניין, 5 דמויות כאלו עולות משהו כמו 70 דולר (יקר לדעתי, אפילו יקר מאוד). יש כמה סדרות כמו זאת לדוגמא
L lonely at the top New member 7/4/05 #6 אכן יש בנמצא בעולם ממש כל דמות שנראת בסרט ומדובר בדי הרבה הם מאוד יקרות אבל רובם כבר אמורות להיות בדרך אליי בדואר בארה"ב יש לי אוסף גדול של בובות מי שרוצה לראות את רוב האוסף יכול להכנס לכאן
אכן יש בנמצא בעולם ממש כל דמות שנראת בסרט ומדובר בדי הרבה הם מאוד יקרות אבל רובם כבר אמורות להיות בדרך אליי בדואר בארה"ב יש לי אוסף גדול של בובות מי שרוצה לראות את רוב האוסף יכול להכנס לכאן