בובות הענק של "אמנות הקרנבל" בעדלאידע - הקליפ

תודה כפולה לאילן

על הסרטון, ועל מתן האפשרות להגיע לצפות במוצגים ובחזרות טרום התהלוכה. היינו כגמדים. הקטנטנים לא מפסיקים לספר בהתלהבות על חיות הענק שראו עיניהם הפיצפונות.

בובות הענק של "אמנות הקרנבל" בעדלאידע - הקליפ

למי שלא יודע: קורס "אמנות הקרנבל" של ביה"ס לאמנות תיאטרון הבובות בחולון מכשיר אמנים שיובילו קרנבל מקומי, תוך התנסות בתהליכי העבודה השונים. בקורס לומדים (בין היתר): חיפוש מקורות השראה. בחירת הרעיון שסביבו ניתן ליצור תהלוכה מעניינת, תוך התאמה לרחוב ולמשתתפים. (חשיבה על תוכן, גודל, צורה וצבע, אנרגיה וכו'), דמות מובילה לעומת דמויות כקבוצה (בניית מסכות, בובות ענק ו"עגלות" בטכניקות המתאימות לעבודה קבוצתית.עבודה בחומרים שונים, זמינים וקלים להפעלה. הכנת תלבושות (תכנון, התאמה לרעיון ולחומרים, ביצוע בקבוצה). כוריאוגרפיה (בחירת קצב, מוסיקה והעמדה תנועתית). סרטון זה מציג את תוצרי סמסטר א' של משתתפי הקורס, החדשים והותיקים כאחד, במסגרת העדלאידע של חולון. אל הסטודנטים הצטרפו עוד כ-100 איש בכל הגילאים לצורך הצעידה. מנחי הקורס: אדם יכין וקרן מנוסי. תודה לחברה לבידור ובילוי (חולון) בע"מ, רשת קהילה ופנאי ועירייית חולון

אילן למה את זורה לי מלח על הפצעים? ../images/Emo8.gif

כבר שנים שאני מת לצפות בעדלאידע ותמיד...מופיע באותם ימים כך שכל מה שנותר לי הוא לראות את התמונות שמראים לחצי שניה במהדורות החדשות ועכשיו גם את הקליפ שלך...טוב, הוט לפחות ארוך יותר ממה שהם מראים וגם זה משהו להתנחם בו ולהמשיך לאכול את הלב כשצופים בו. ציבעוני, ססגוני, יצירתי ומשמח

למה מלח? סוכר! סוכר!

אבל אם זה מנחם אותך - אני צועד עם הקבוצות שלנו כבר שנה שלישית ורואה בעיקר את הקהל ואולי קצת ממה שלפנינו מאחורינו. אף פעם לא את התהלוכה כולה.

גליתוי

New member
איזה חגיגה!

איזה כייף ששלחת את הקליפ גם אני כמו דודי לא הספקתי לראות כלום בטלויזיה. זה נראה ממש חגיגה קהילתית של מבוגרים וילדים יחד. תודה גלית

maorkad

New member
../images/Emo140.gifנכון אילן מה ששיך לבית הספר צילמתי בוידאו

יש למישהו מושג איך מעלים קליף? לפורום?

feyoula

New member
וואוו אילן זה פשוט מ ד ה י ם!!!

ישבתי ליד המסך ואמרתי לעצמי "יאו" "יאו" (טוב זה די שכיח שאני מדברת לעצמי..
אבל בכל זאת ). הצב עם העיניים שזזות? איזה מקסים! ובכלל כל הילדים עם הדגים... באמת קרנבל עשיתם שם...לא פחות! כל הכבוד!! כיף לראות ולהתגאות.

למעלה