בובות וודו ובובות מיניאטוריות

בובות וודו ובובות מיניאטוריות

למי שמעוניין בבובות וודו או בבובות מיניאטוריות שיפנה לאיציק 050-8868768

תשובה לאילן סביר בובות וודו

לאילן היקר תודה על תגובתך לשאלתך בתחום הבובות יש לנו שלושה סוגי מוצרים עיקריים: 1)בובות כפפה(כף יד)24 סוגים שונים רובן של חיות שונות 2)בובות מיניאטוריות שונות מפלסטיק קשיח שניתן לעשות מהן מובייל,חיבור לתיקים ועוד כי לכל בובה יש עיגול מתכת קטן בראש לשם קשירת חוט 3)בובות וודו לעניין זה לכל בובה מצורף הסבר בשלוש שפות(גם בעברית) הנ"ל נפוצות במנטליות הברזילאית וכן בחלקים מאפריקה. אנחנו היבואנים לכן אם זה מעניין אותך תקבל כל מוצר במחיר נמוך באמת כי זה באמת ללא פערי תיווך אם יש שאלות אשמח לענות.יש לנו גם מוצרים נוספים בתחום היצירה,העיצוב ומלאכת יד. בברכת חג שמח איציק פסקרו 050-8868768

תשובה לדבי בובות וודו

לדבי היקרה תאמיני לי שאני בן אדם שמבין בהומור וגם מבין "קצת" בלקוחות.נתקלתי כבר בכל התגובות האפשריות.יחד עם זאת אני עונה לכל פנייה בצורה מקצועית,עניינית ורצינית.אני סבור שזו הדרך הנכונה.אשמח אם תבואי לבקר אותנו. איציק פסקרו 050-8868768

בובות כפפה תשובה לשחרזדה

לשחרזדה שלום לעניין בובות הכפפה יש לנו בובות של ציפורים כדלקמן ברווז תרנגולת אפרוח יש עוד חיות אך כולן אינן ציפורים לעניין חרקים לצערי אין לנו כאלה איציק פסקרו 050-8868768

הזמנה לביקור-בובות כפפה

לשחרזדה ולכל מי שרוצה לבוא ןלראות את הבובות כפפה שלנו מוזמן ברצון.אנחנו נמצאים במושב גבעת ח"ן הצמוד לעיר רעננה. לפרטים ניתן לפנות לאיציק 050-8868768

למעלה