בובות חדשות+הדפסים של הבובות!!!!!!!!!!!!!!!!!

roy puppets

New member
בובות חדשות+הדפסים של הבובות!!!!!!!!!!!!!!!!!

פעם ראשונה שעבדתי עם פליז והדפסים

ברק!

מתי אתה מספיק להכין את כל הבובות??? ולאיזה הדפסים התכוונת?

roy puppets

New member
תודה

אני מוצא לי זמן להכין את הבובות והתכוונתי לגזרות של 2 סוגי בובות שקניתי מהאתר הזה:

liorashap

New member
פליס

לעבוד עם פליס - זה כיף. חומר ממושמע, צייתן, נעים וצבעוני..ויש מליוני גוונים. הבובות מתוקות ממש ממש.

אהבתי בעיקר את הראשונה. היא מזכירה לי

את אחת הדמויות מתוכנית טלוויזיה לילדים שנדמה לי שבארץ קראו לה "הדב בבית הכחול". בארה"ב מאוד אהבנו לצפות בה. אני אנסה להעלות לינק, כדי שתוכלו להתרשם משאר הדמויות. ברק כל הכבוד.

roy puppets

New member
הדב בבית הכחול

תודה על המחמאה ואני לא צריך לראות לינק כי כשהייתי קטן ראיתי קלטות ישנות מאוד של הדב בבית הכחול ואני הכי אהבתי את הילדה שבצל למרות שהיא לא הייתה בובה. לאחר שראיתי את התכנית הזו אני התחלתי לאהוב בובנאות רועי

roy puppets

New member
תודה לכולכם!!!!

ולמי שטעה קוראים לי רועי ואני בובנאי בן 13 אני ממשיך להכין עוד בובות ומעלה תמונות ב"נגלות" ולכל הבובנאים באתר: אני רוצה להתחיל לבנות בובות של "ידיים חיות" (כשתכניסים את היד לידיים של הבובה) כמו מפלצת העוגיות ברחוב סומסום וביקר והשף השוודי מהחבובות. למי שיש טיפים אני אשמח שתכתבו לי! ושוב תודה לכוווווווווולם

הי, תתחדש על הבובות...

כמה טיפים: כדי ליצור כפפה של יד צריך לצייר את הידיים של דמות ולבדוק את הגודל של היד שלך ביחס אליה. תחליט כמה אצבעות יש לדמות (4- ילדית\ 5- בוגרת) ואז תצייר את היד שלך על דף פרגמנט. כעת צריך להגדיל את הכפפה ולהוסיף 2 ס"מ מכל צד של אצבע בערך, כדי שיהיה לך מקום בתוך הכפפה לאצבעות שלך. עכשיו שים את הגיזרה על פליז\בד אחר שהתכוונת ליצור ממנו את היד וחתוך פעמיים את הדוגמה. שים לב לכיוון של הפליז- הצד היותר פרוותי הוא כלפי חוץ. תפירה: מצמידים את שתי חתיכות הבד ידיים ותופרים תפר X כדי שלא יראו את התפר. (חלק לא פשוט, אם אפשר לתפור במכונה - להפוך לצד השני את הבד, להצמיד בד לבד ולתפור ואז להפוך את הכפפה). לבסוף, מחברים את כף היד לזרוע של הבובה רק בצד העליון הפנימי של כף היד גם בתפר X (כך תוכל להכניס את כף ידך לכפפה מתחת לזרוע של הבובה). הבובות שלך נחמדות מאוד. תנסה ללמוד תפר נסתר של X ולתרגל אותו כמה פעמים, כך הגימור של הבובות יהיה חלק יותר ולא יראו את החיבורים בין בד לבד (כמו למשל בבובה של שני הצבעים). הנה קישור לתיפור כזה: |הלינק|http://www.youtube.com/watch?v=5CjOXMuTFXo|סלינק| או פה: |הלינק|http://tedsteddytalk.blogspot.com/2009/06/homework-learn-ladder-stitch.html|סלינק| מקווה שמובן, אם לא, תשאל....

למעלה