בובות ממוחזרות

המיליו

New member
בובות ממוחזרות

שלום לכל הבובנאים המיוזעים
נתגלגלו לידיי כמות אסטרונומית של קרטוני חלב- גם מקרטון וגם הגדולים מפלסטיק עם הידית. אני חושבת שאפשר להכין מהן אחלה בובות אבל...
אני אשמח לייעוץ של יודעי הדבר כאן. למישהו יש רעיון?

שאלה נוספת לפורום- אני מחפשת רעיון לבני 4 וחמש. אשמח לרעיונות\ תמונות לבנייה והפעלה

תודה רבה!

אגב, אתמול הייתי בהצגה "הדיבוק" בתיאטרון הסמטה (כן, הגיע הזמן) ובטח לא תופתעו לשמוע ש-היה נהדר. מאוד נהניתי ואני ממליצה בחום

הי חן - המיליו

המון זמן...
התגעגעתי

מה שלומך

מה חדש

ואיך בכלל

לבושתי הגדולה אודה שלמרות אין ספור המחמאות ,הביקורות הנלהבות והקליפים והקטעים המדהימים על ומההצגה "הדיבוק - בין עולמות "...טרם זכיתי לצפות בה

מקווה שזה עוד יקרה במהרה בימיינו

תודה על השיתוף וההמלצה.
יש אין ספור אפשרויות ליצור בובות מקרטוני ובקבוקי פלסטיק של חלב, כל מה שצריך הוא טיפת דימיון ויצירתיות ואז יפתח לפניך עולם שלם של רעיונות ואפשרויות.
יש לי איפה שהוא על המחשב רעיון שמצאתי בפייסבוק ליצירה ממוחזרת (שגם אותה אפשר לפתח לתחום הבובות), אני אחפש ואעלה אותה בהודעה נפרדת בשרשור זה.

רעיון ליצירה מבקבוק פלסטיק

אומנם לא בובה אבל היצירתיים שבנינו בוודאי ימצאו את הדרך לפתח את הרעיון ולהפוך אותו לבובה.
אגב, אפשר ליצור מבקבוק פלסטיק חתוך שחציו העליון וחציו התחתון מודבקים כבסיס לפנים של בובת כפפה או מקל, ניתן לצפות את הבסיס בעיסת נייר, בבדים, בצביעה וכדומה או להשתמש בבסיס כמו שהוא ולצייר או להוסיף עליו תווי פנים.

המיליו

New member
רעיונות מצוינים

תודה רבה דודי! צחקתי על חבובית שהשתילו לה מנוע חיפוש ליד האוזן, אבל גם אתה העלית מהאוב רעיון מצוין. אני
בהחלט איישם חלק מהדברים וכמובן גם אעלה אותם לפורום (אבל רק אם הם ייצאו יפה, כמנהג נשים מקדמת דנא)
בימים אילו אני מעבירה חוג של תיאטרון בובות יחד עם חברה טובה, ובינתיים החוויה מעולה.
החלטנו מראש שאנחנו לוקחות את הסדנאות כחוויה מלמדת משותפת, והילדים רק מרוויחים כי אנחנו כל הזמן מנסות עליהם רעיונות חדשים...

אני ניסיתי לצרף תמונות אלף פעם ללא הצלחה, אז תיאלצו לחכות עד שאפגש עם יצור יותר מתקדם טכנולוגית

אגב, גם אני מתכוונת לבוא להצגות של הפסטיבל, ואעדכן מהשטח

הקץ למדוזות!
חן

אין בעד מה
שמח שעזרתי

לא העליתי מהאוב...העליתי מהפייסבוק

שמח לשמוע שאת פועלת ופעילה ובעיקר שמח לראות שאת שוב איתנו

למעלה