דודי בן אדרת
New member
בובות מרימות מחאה
בשבוע האחרון הרשת גועשת ורוחשת בעקבות החלטתו של יצחק אהרונוביץ -השר לביטחון פנים, למנוע קיום פסטיבל הצגות תיאטרון ילדים ובובות בתיאטרון הלאומי הפלסטיני אל חכוואתי במזרח ירושלים.
מצ"ב כתבה בנושא שפורסמה בעיתון הארץ
בעקבות כך קמה לה מחאת אומנים ושחקנים אשר מפרסמים בפייסבוק תמונות של עצמם עם בובות ושלט שאומר: אני סיכון בטחוני?
תמונה לדוגמה של השחקן אלברט כהן
מעבר לתמונות האומנים שתיראו בכתבה, מפורסמות מדי יום תמונות בפייס תמונות של בכירי האומנים, השחקנים ומנהלי התיאטראות הממסדיים.
מה דעתכם על הנושא בכללותו
מה אתם חושבים על ההחלטה של אהרונוביץ
האם יש מקום לדעה פוליטית וחרם תרבותי בפסטיבל שכזה
ובאמנות בכלל
את המחאה החל הבובנאי: אריאל דורון ובובנאים רבים הצטרפו אליו והשמיעו את קולם.
ומה איתנו
האם אנחנו יכולים לשבת מנגד, לשתוק או להתעלם
ולמה שלא ניתן את תרומתנו לעניין ונעלה כאן תמונות שלנו עם בובות תיאטרון אמיתיות, שאותן אני מבטיח להעביר בשם הפורום למארגנים.
בשבוע האחרון הרשת גועשת ורוחשת בעקבות החלטתו של יצחק אהרונוביץ -השר לביטחון פנים, למנוע קיום פסטיבל הצגות תיאטרון ילדים ובובות בתיאטרון הלאומי הפלסטיני אל חכוואתי במזרח ירושלים.
מצ"ב כתבה בנושא שפורסמה בעיתון הארץ
בעקבות כך קמה לה מחאת אומנים ושחקנים אשר מפרסמים בפייסבוק תמונות של עצמם עם בובות ושלט שאומר: אני סיכון בטחוני?
תמונה לדוגמה של השחקן אלברט כהן
מעבר לתמונות האומנים שתיראו בכתבה, מפורסמות מדי יום תמונות בפייס תמונות של בכירי האומנים, השחקנים ומנהלי התיאטראות הממסדיים.
מה דעתכם על הנושא בכללותו
מה אתם חושבים על ההחלטה של אהרונוביץ
האם יש מקום לדעה פוליטית וחרם תרבותי בפסטיבל שכזה
את המחאה החל הבובנאי: אריאל דורון ובובנאים רבים הצטרפו אליו והשמיעו את קולם.
ומה איתנו
האם אנחנו יכולים לשבת מנגד, לשתוק או להתעלם
ולמה שלא ניתן את תרומתנו לעניין ונעלה כאן תמונות שלנו עם בובות תיאטרון אמיתיות, שאותן אני מבטיח להעביר בשם הפורום למארגנים.