בובות ספוג

בובות ספוג

היי! הייתי מאוד רוצה ללמוד להכין בובות ספוג. לא לפרנסה, אלא בשביל הכיף. שקלתי להירשם ללימודים בחולון אבל מכיוון שמדובר בלימודים של ממש ולי אין "זמן של ממש" (יש לי ילדים בבית) וגם, כפי שציינתי- אני מחפשת את זה כתחביב אז גם אין בידי הסכומים הדרושים ללימודים במכללה בחולון....... (כי ההשקעה לא תחזיר עצמה בהיבט הכלכלי) אז- האם יש מקום בו אפשר ללמוד באופן שמתאים לחובבנים? אשמח לקבל המלצה לסדנא/חוג. תודה! קשת

וואו!

גם חסרי נסיון יכולים להצטרף לסדנא הזו? ראיתי את הפרסום אבל חשבתי שמדובר על סדנא למתקדמים (לפי הדוגמאות שהעלית) אם כן- אני מאוד מעוניינת. אתקשר מחר בבוקר לברר פרטים (כסף....). תודה לך!

amaya31

New member
אילן יש לי הצעה בשביל כל אלה ש:)-

אילון, אולי משהו מהמורים במרכז יצטרף לסדנא וילמד את הטכניקה ע"מ ללמד אחר כך כל אלה שאין באפשרותם להגיע ונרוא נורא רוצים. לי אישית יש סיבה מוצדקת:)- בעל במילואים בדיוק באותם ימים , הולך לשבועיים וחצי ואני עם שני קטנטנים לבד בבית , הסבתות מושבטות לצערי אחרי תאונת דרכים(אחת והשניה אחרי נפילה בטיול) אז ממש ממש אין אפשרות להצטרף ואני כמעט בוכה מרוב יאוש.... כל כך רוצה לחזור שנה הבאה....................................

תודה על ההצעה. אני יודע שמורי

ביה"ס לדורותיהם זוממים על הסדנא. אני מניח שמישהו כבר יפנים ויישם אתהטכניקה הזו בעבודתו. נראה לי שיש לך וואחד התמודדות בתקופה הזאת. אל תדאגי לספוג. הוא יחכה לך.

uh60a

New member
../images/Emo101.gif החלמה מהירה לסבתות!!!

כמי שכבר שלשה חודשים מושבת בבית כתוצאה מתאונת אופנוע, ליבי ליבי איתם. החלמה מהירה!!!

צר לי לשמוע../images/Emo10.gif לכולכם

שולחת אני ברכות חמות עם המון בריאות ........ כל טוב דבוש

amaya31

New member
תודה לכולכם על האיחולים

מקווה שבשנה הבאה אוכל להשתתף ולא יקרו הפתעות כאלה....

למעלה