בובות של נעמה בן מיור מצורפות תמונות של נעמה מהגן האנתרופוסופי - "גן יונתן"
E edomer New member 8/7/06 #1 בובות של נעמה בן מיור מצורפות תמונות של נעמה מהגן האנתרופוסופי - "גן יונתן"
א אירית דולמן New member 8/7/06 #2 אני מעלה את העבודות של נעמה אחרי ששיפרתי אותן כמה שאפשר ועשיתי את ההקטנות בכדי שאפשר לראות אותן כמו שצריך. אז זו הראשונה פייה במסגרת
אני מעלה את העבודות של נעמה אחרי ששיפרתי אותן כמה שאפשר ועשיתי את ההקטנות בכדי שאפשר לראות אותן כמו שצריך. אז זו הראשונה פייה במסגרת
ה הצבעים של קשת New member 8/7/06 #9 מקסים ../images/Emo23.gif מקסים ../images/Emo23.gif מקסים ../images/Emo23.gif
ע ענ2ת New member 8/7/06 #12 יופי - החלטתם להרוג אותי???? היתה לי די שבת רגועה . ועכשיו אני עם קצב לב מהיר רק מהמראות המדהימים . ואחרי שארגע אמשיך לחלום שיגיע היום וגם אני אדבק בחיידק הזה מגיע לכן על כל היופי שאתן מביאות לפורום הזה בפרט ולעולם בכלל
יופי - החלטתם להרוג אותי???? היתה לי די שבת רגועה . ועכשיו אני עם קצב לב מהיר רק מהמראות המדהימים . ואחרי שארגע אמשיך לחלום שיגיע היום וגם אני אדבק בחיידק הזה מגיע לכן על כל היופי שאתן מביאות לפורום הזה בפרט ולעולם בכלל
א אור224 New member 9/7/06 #13 עבודות נהדרות --הלכתי לאיבוד בין כל היופי הזה- מקסיםםםםםםםםםםםםםם. התאהבתי בבובה של אמא.
א אורית דותן New member 9/7/06 #14 נעמה-עבודות יפות -אוהבת את השילוב של התמונה עם הדמות-האם הדמות מיועדת גם למשחק?
ע עלמה7 New member 9/7/06 #17 עבודות נפלאות. אני אוהבת את השילוב של תמונה ותלת מימד. הדמויות מתוקות מאוד והביצוע מושלם.
A aliner New member 10/7/06 #20 איזה יופי ואיזה רעיון מקסים!!!! לשים ככה במסגרת של תמונה. אהבתי,אהבתי, אהבתי!!!