בוביל´ה חמודה שיהיה בהצלחה לך...

yellowt

New member
בוביל´ה חמודה שיהיה בהצלחה לך...

האמת, אני כבר כמה זמן שלא בא לי להכנס לבית החם שהיה פה פעם...והיום פשוט אמרתי לעצמי אלך לראות מה קורה שם...כי באמת הודעות כמעט שכבר אין וממש דליל מין תחושה שכזאת שהרבה יקרים פה פרשו... אז הנה באתי וממש הופתעתי לראות שבובי שלנו לקחה את המושכות... מה אני אגיד.. אני מקווה שבאמת יחזור ויהיה פה כמו פעם למרות שזה עשה פה מין ..לא יודעת אפילו איך לקרוא לזה...איחסה ביחסה אחד גדול... בובילה ,אני זוכרת את ההתכתבות האחרונה שלנו שהיתה לפני השנה של אחותך והיה לך כל כך קשה והנה אני עומדת לפני זה...בסוף החודש ב29 לנו יש את האזכרה ...לא להאמין שעברו כבר 11 חודש פשוט לא יאומן.. והתחושות כמובן קשות ואיחסה בלב וכו´...את יודעת בדיוק על מה אני מדברת...היית שם כבר... אני רק מקווה להיות חזקה .. בלוויה של משה הייתי בחודש שישי וגם עכשיו באזכרה אהיה בתחילת חודש שישי...כאילו הזמן עמד מלכת...משהו כזה מין תחושה מוזרה שיש לי בבטן... אני מדברת שטויות???טוב נו זה המצב רוח החורפי משהו שהשתלט עלי היממה האחרונה..טוב די בילבלתי את המוח ובכלל לא התכוונתי לכתוב כאן היום אבל הנה יש הפתעות לפעמים... שלך תותי

BooBee

New member
את לא מדברת שטויות

אני סומכת עלייך, את אישה חזקה ומדהימה. לפעמים אנחנו צריכים להזכיר לעצמנו, איזו סיבולת רגשית יש בנו. גם אני הייתי באטרף פרטי משלי לפני האזכרה של 11 החודשים, וגם בשנה, אבל זה עבר "חלק". היה מכובד ושקט, ואחרי האזכרה הלכנו הביתה ודיברנו עליה, והיא היתה שם, בלב, בזכרון, במילים שלנו. אני בטוחה שגם אצלך זה יהיה ככה. את תראי. שלך, רויטל.

yellowt

New member
בובילה תודה על המילים החמות...

אני אוהבת אותך...באמת.. שלך תותי

benni (mac)

New member
תותי

נכון , יש לפעמים הפתעות , ואולי הפתעה זו לא המילה הנכונה. לפני 11 חודש , חבר יקר לי , איבד...עד כמה שאני זוכר , דיברתי איתו , ממש אחרי שזה קרה.אחרי תקופה מסוימת , קראתי את ההודעה ההיא שלך... בפורום...זה היה "מוכר" מידי...לא יכול לכתוב שהייתי "מופתע" או הייתי "בהלם"...אולי נרעש, לא יודע ... רק רוצה לומר לך , שאפילו שלא דיברנו , תמיד הרגשתי קרוב , ואחרי שראיתי את התמונה המדהימה של משה עם החיוך המדהים הרגשתי עוד יותר קרוב. ואני מסכים עם רויטל , את לא מדברת שטויות . אז רק רציתי לספר לך , שתתדעי. בני

yellowt

New member
בני יקר..קראתי את הודעתך שוב ושוב..

ולא יודעת...איך שהוא הלכתי לאיבוד בין השורות ולא ממש הבנתי אותך ..אז רוצה לשאול.. הכרת את משה? או אחד החברים של משה? לא...פשוט לא הבנתי אותך.. אתה יודע איך זה מרעיד את הלב כל הודעה שכזאת... אז קודם כל תודה על ההודעה ועל ההתיחסות ..ואני רוצה לשמוע ממך וקצת יותר ברור... מחכה...אה ועוד משהו...איפה ראית תמונה של משה... תותי

benni (mac)

New member
תותי

מצטער על הכתיבה המבולבלת שלי , גילי חבר שלי ,ואצלו ראיתי את התמונה של משה... ובטח שלא התכוונתי להרעיד לך את הלב...,סליחה , פשוט רציתי לספר לך. לילה טוב

yellowt

New member
בני יקר..למה סליחה...להיפך...

לא התכוונתי בהתיחסות השלילית של המילה "להרעיד"..אלא באופן חיובי... ההודעה שלך לא עשתה לי רע נהפוך הוא... כל מי שקרוב לסיפור שלי קרוב אלי באיזה שהיא צורה...וזה שאתה חבר של גילי אז בכלל... אני כל הזמן אומרת לגילי ולצחי שהם עכשיו האחים שלי בעל כורחם... אז שוב לא להצטער ולא לבקש סליחה...אוקי..חברים??? תותי

למעלה