בובי לאשלי בדרך לבלאטור ??

elvis18

New member
בובי לאשלי בדרך לבלאטור ??

http://www.prowrestling.net/artman/publish/mmaufcnews/article10024668.shtml

בובי נפגש עם סאם קפלן מחפש הכשרונות של בלאטור , לארוחה , שלאחריה צייץ בטוויטר שאולי יהיו התפתחויות מעניינות מאוד בקרוב ..

כידוע לאשלי הוא הוויוייט , והוא נלחם בכל מיני מסגרות ,בשנים האחרונות ,הקרב הבא שלו יערך במסגרת ליגת הMMA ההודית סופר פייט ליג , SFL .. יש לו ברקורד שבעה ניצחונות והפסד אחד בלבד , לצ'אד גריגס בסטרייקפורס .

אגב בקרב האחרון שלו הוא זכה בחגורת ההוייוייט של שארק פייטס צ'מפיונשיפ !

מה דעתכם על המעבר הזה ? האם יש לו סיכויי להצליח ?

udi102

New member
הוא מתאבק טוב

חוץ מסה אין לו יכולות אחרות והוא לא הרשים אותי יותר מדי ,נראה אולי הוא עבד על העמידה שלו ומשחק הקרקע אבל יש לו פוטנציאל

yair_bar

New member
מנהל
הוא לא ממש גרוע

כלומר הוא לא שם רק בגלל הגודל. האבקות יש לו וזה מאפשר לפחות להחזיק את היריב על הרצפה.
אני מניח שהגודל שלו מהווה גם סוג של איום ליריב, כך שיש לו סיכוי כלשהו לנצח כמה קרבותנגד מתחרים שאינם ה TOP

udi102

New member
לא אמרתי שהוא גרוע ...

אבל היו ממנו ציפיות יותר גדולות ובינתיים הוא לא רק שלא מממש אותן אלא אפילו מאכזב בצורה מסוימת . הוא חייב לשפר את העמידה

moriarty

New member
נקבע קרב של פדור

ב-21 ביוני, נגד פדרו ריזו.
מקור - דף הפייסבוק של פדור, שציטט מטוויטר.

evgeni kogan ‏ @evgenikogan Reply Retweet Favorite · Open
Breaking!!! #Vadimjustannounced Fedor's opponent for June 21 is Pedro 'The Rock' Rizzo!!

באסטר1

New member
ברוק לסנר קטן יותר

ראינו מה קרה..לא למד עמידה לא למד גיים פלאן תמיד היהבטופ וככה גם יצא ממנו
מקווה שיצליח אבל

udi102

New member
לסנר היה אלוף והגן על התואר פעמיים !!

אלוף לגיטימי ואלמלא המחלה שלו הוא היה עדיין בטופ .

דרך אגב לפי מה קבעת שלסנר קטן יותר ?

באסטר1

New member
הם היו ביחד בWWE

לאשלי קטן ממנו בקצת

לסנר לקח את התואר לקוטור שהוא בכלל LHW שעולה לפעמיים לHW
פעם זה עבד עד שבאו מפלצות
לסנר היה לו היאבקות וכוח פיזי וזה מה שנתן לו להיות בטופ אחרי שהפסיד למיר למד BJJ אבל מדובר בלוחם שהתחיל קריירת MMA מאוחר הוא לא השתמש בהיאבקות שלו המון זמן והיא בטוח לא הייתה בשיא כמו שלמד בקולג'

לא לשכוח שלסנר הגיע הוא הפסיג למיר וניצח את הית הרינג ואז קבל קרב על התואר
אילו לא קיבל קרב על התואר אני לא בטוח שהוא בכלל היה אלוף

The Iron Claw

New member
המשפט האחרון ....

משול לדוגמה למשפטים כמו :

אם ביבי לא היה מועמד בבחירות , הוא לא היה זוכה בבחירות
אם ציפי לבני לא היתה אישה , היא לא היתה אישה
אם לסבתא היו גלגלים , היו לה גלגלים

(להמשיך ? )

אני מניח שאתה לא צריך להיות לא בטוח.לוגית , תהייה בטוח שאם הוא לא היה מקבל קרב על התואר, הוא לא היה אלוף :)

AmitNHB

New member
הם לא היו ביחד ב WWE. לסנר עזב בתחילת 2004,

לאשלי הגיע באמצע 2005. אני חושב שלסנר עזב עוד לפני שה WWE בכלל החתימו את לאשלי ושלחו אותו להתאמן. קריירות ההיאבקות (אמיתית) שלהם גם לא ראויות להשוואה. לסנר היה אלוף בדיויזיה הראשונה של NCAA. לאשלי היה אלוף ב NAIA. אני לא מומחה להיאבקות קולג'ים אבל בגדול זה לספורטאים שלא הצליחו להתקבל לדיויזיה ה 3 ב NCAA. גם מבחיינת גודל פיזי הם שונים. לסנר הוא HW טבעי. הוא פשוט הר אדם. לאשלי הוא תפלץ של שרירים.

למעלה