בובנאי/ת לעזרה

shant

New member
בובנאי/ת לעזרה

היי שלום :) פורום מקסים - מקסים... אני סטודנטית שנה רביעית לאמנות ובימים אלה עובדת על פרוייקט הגמר שלי שהוא אירוע פרפורמנס המשלב פיסול, סאונד, מחול, וידאו וטקסט. כדי שנוכל להתחיל לעבוד עם האובייקטים בתנועה ניסיתי לבנות פסל-סקיצה מספוג אך הידיעה שלי בחומר הזה קלושה... והפסל-סוס שוכב- גדול גדול... קניתי מספר משטחים בגדלים ובעוביים שונים (בהם גם את הספוג הלבן העבה והמיוחד איתו נאמר לי שעובדים בד"כ), הבנתי שיש מס' טכניקות, התייעצתי עם כמה אמנים פלסטים אך כנראה שאין כמו בובנאי/ית אמיתי/ת ללמוד ממנו. כמובן שהמלאכה מרובה, עם זאת אשמח מאוד מאוד אם יש מישהו כזה באיזור ת"א שאפשר לקפוץ אליו לטיפים קטנים, והכי אשמח לראות אותו בפעולה, אפילו תמורת תשלום סמלי או עזרה אחרת ממני? :) תודה יערי [email protected]

שלום יערי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו ונעים להכיר
תודה רבה רבה על המחמאות לפורום
נשמע שגם את עוסקת בתחום אומנותי מרתק
שמשלב בתוכו גם סוג של בובות בפיסול בקיצור חגיגה של אומנויות!!!!! כמו שכתבתי לפני מספר דק' לברק, חבר חדש נוסף בפורום אינני יכול לסייע לך בעצות מאחר שאני בובנאי מהצד המפעיל, כותב, מביים וזאת מעבר להיותי שחקן בהצגות שונות ( ללא בובות ) אני נותן לך את אותה עצה שנתתי לו... אם טרם הצצת בהודעות הנבחרות של הפורום אני ממליץ לך לעשות זאת - קישור יש שם סדנאות שונות שהעלו חברי הפורום ולדעתי הסדנאות: בובת שולחן מדען מטורף של מאור קדוש, דבי זריהם מלמדת להכין בובת קוף וסדנא נוספת של דבי זריהם ותיאטרון הפטרייה יעניינו אותך מאחר והן עוסקות בספוג ובעבודה עליו אם יש לך חוש או כישרון טיבעי הסדנאות יתנו לך כיוון ( עבורי למשל זה סינית
) במקרה הכי גרוע ולא תצליחי תמיד תוכלי לפנות לאחד מהבובנאים\איות הנמצאים בפורום ולהזמין אצלם למרות שאני מתאר לעצמי שכסטודנטית שנה רביעית אין לך ממש תקציב לכך... מקווה שעזרתי, שיהיה בהצלחה ואל תשכחי להראות לנו את התוצאה

למעלה