בוברשת

יהבוליק

New member
הקטע של עירק חזק ממש

לקח לי זמן להבין שזו בובה.. (יכולה להיות חברה של פלורה, לא? ) לא הבנתי מה כתבו על הרצפה , אבל התופים והבובה העבירו את המסר.. תודה חבובית!

יהבוליק

New member
תודה על הקישור אבישג.. אבל

הם לא משו. עיצבנה אותי האמא שם עם הקול הצווחני חנפני שלה.. נראה כאילו שתי ילדות מצידות ולא שתי נשים שרצות עם התאטרון הזה ..

ואני דווקא מצאתי

שזה מאד משעשע. אהבתי את הרעיון שהיא משתמשת בכלי המופלא הזה כדי לדבר אל נשים. אפילו נעמי היתה משועשעת!

למרות שלא ראיתי אז תודות לחבובית

על ההתמדה, המאמץ וההשקעה שלה בחיפוש קטעים למען הפורום וחבריו. חבובה - מקווה שיצא לי לראות באחד הלילות הקרובים ואז אגיב שוב המון
המון
והמון המון המון

בוברשת

שבוע חדש התחיל והפעם בפינה: א. בלוגים של בובנאים: 1 2 3 ב. גזרות שבוע נעים!

וואי חבובית...

שיחקת אותה! תודה רבה על הקישורים הנפלאים, שחלקם הכרתי אך לא נשמרו לי במועדפים,, ולכן לא שירתו אותי בעבר- אבל בזכותך- עכשיו השמחה כפולה ומכופלת: כמו למצוא אבידה..... באמת תודה רבה!!!!! ולגבי הבלוגים: לא הכרתי... ותודה על הנבירה ברשת בשבילנו! תודה רבה רבה!
ליאורה

גונזו מדהיםםםםםםםםם וגם שאר הבובות

תודה רבה חבובית.עכשיו רק נשאר להכין אותם בצורת סופגניות
. סתתתתתם, אני פשוט התחלתי לצייר קצת לחץ לפני חנוכה.

פ י ו ל ה

New member
חבוביתוש מה זה זה בגרמנית

אני לא מבינה מה כתוב.. אבל הבובות יפות מאוד! מצטרפת למחמאות על גונזו. בקשר לשאלתך מה לחפש, אני אישית מאוד נתרמת מליניקים שפותרים כל מיני בעיות בבניה או נותנים טיפים לבניה מעניינת, מסוגננת וכו'. כמו הלינק שהיה עם העיניים. וגם דברים שפותחים את הראש לרעיונות והמצאות של בובנאות יצירתית או לא קונבנציונאלית. מקווה שעזרתי קצת עם כיוונים :) תודה על הפינה!!

לבוברשת הקודם

למי שלא הספיק לראות ולמי שלא הספיק לראות\להגיב\להחמיא\להודות לחבובית ואו להפנות אליה בקשות לפינות "בוברשת" הבאות עלינו לטובה

למעלה