בוברשת

בוברשת ../images/Emo237.gif

והפעם מספר נושאים... 1) מידע על בובות ניתן לקרוא כאן: http://muppet.wikia.com/wiki/Hand-Rod_Muppet http://www.schoolofpuppetry.com.au/tutorials.php/what-is-wayang-golek 2) טיפולי: בהמשך לפינה של פיולה, תיאטרון בובות ככלי טיפולי יש אפילו ביפן!! קוראים לה: Fumiko Kato http://www.happy-puppet.net/test/en/ בארצנו הקטנטונת: http://beyachad.tripod.com/support/keshet_puppets/keshet_puppets.htm ואפילו מקבלים על כך פרס: http://rcr.org.il/teachers/winners_display.aspx?form_id=18 3) להקות מן העולם: בBrisbane הרחוקה ישנה להקה מגניבה בשם Dead Puppet Society http://www.deadpuppetsociety.com.au/html/about_company.html תיהנו, שבוע נפלא!
 
אני רוצה להתחיל לעשות חוג כזה

בבית הספר שאני עוובדת במסגרת המועדונית השאלה היא עם איזה בובות להתחיל שגם יעשו וגם יפעילו? לא בטוח שמסוגלים לתפור. הייתי רוצה שהם גם יעשו את הבובות וגם יציגו בהם. האם כדאי לקחת סיפורי ילדים ידועים או סיפורים מהחיים שלהם? מדובר בבעלי פיגור בינוני שכבת הביניים
 

פ י ו ל ה

New member
תקשיבי הפינה היום אפילו מרתקת מתמיד!!

חוץ מהקישור הישראלי שלא נפתח לי אבל קראתי על הפרס אז הבנית דרכו, עייניתי בתשומת לב בכולם. הקטע בבי"ס בחולון מעניין מאוד!! תודה! ממש מפיח מוטיבציה ומרגש עד מאוד! הdead puppet society נשמע פשוט חוויה תיאטרלית מיוחדת במינה וממש מעניין היה לראות דברים שלהם, ראיתי שיש שם סרטונים אבל משהו דפוק בסאונד של המחשב שלי אז זה די מבאס... ממש תודה מותק! מעניין ומעשיר!
 
למעלה