בובת אימון

eladי

New member
בובת אימון

שלום, אמנם אני מתאמן באמנות לחימה מסורתית, אבל זה לא מונע מאיתנו להתאמן עם עזרים מודרניים. בראש ובראשונה - שק אגרוף. לצערי, אין באפשרותי לתלות שק בבית (אחרת אבין מה זה ko מאמא שלי). אלטרנטיבה טובה הן כריות אימון (ואכן ברשותי כמה כריות) אבל זה דורש בן זוג. אלטרנטיבה שלישית היא - בובת אגרוף. עברתי לא מזמן ב"אלוף ספורט", וראיתי שם (במחיר של ~800) בובת אימון כזן. סה"כ נראה נחמד (לא יציבה כמו שק ואפשר להפיל אותה עם מוואשי טובה). יחסית למחיר הנמוך, זה נראה כמו מתקן לא רע. אני יכול לפרגן לעצמי משהו יותר איכותי (במחיר מתאים) אבל לפני שאעשה זאת, רציתי לדעת האם זה בכלל יעיל בשלב שבו אני נמצא. מה הנסיון שלכם עם בובות כאלו ? האם זה יספק את מה שהשק נותן ? או שמא עדיף להתאמץ ולמצוא פתרון לשק ? ואם בשקים עסקינן, אשמח אם מישהו מכיר מקום עם שקי אגרוף בבאר שבע בו אוכל להתאמן. תודה וסופ"ש נעים, א.

eladי

New member
אני מקווה שאנחנו מדברים על

אותו סוג של בובה

zoti

New member
לא רוצה לבאס אבל זה נראה בדיוק

כמו כל שאר השקים. אולי זה ששוקל 90 ק"ג שווה משהו. בכל מקרה לא הייתי קונה אחד לפני שהייתה לי ההזדמנות לבעוט באים אימא שלו.

דו קרב

New member
בעטתי באם אמא שלו.

הכבדים טובים, הבעייה שהם ענקיים ומאוד כבדים להובלה. דווקא בעבודת ידיים הייתה לי בעייה, אבל רק במכות ארוכות, חודרות. אם אני לא טועה מחיר הגדול 1800 ש"ח.

garey

New member
דסקלו החלטתי ,להפוך אותך לסופר

יעקב ידידי, היות והפרנסה חשובה בחיינו, אימצתי לי רעיון כביר לגבייך , אני שם ים מזומנים דולרים ירוקים קשש, לוקח אותך, אחרי כל מאמרי האגרוף שלך היום,לבית דפוס הכי משוכלל בארץ, מושיב אותך על כיסא נוח ,ותכתוב את כל ידענותך, הספר ההוצאות הנסיעות הדלק, הפלאפונים, הסטייקים והברבוניות וכמובן היין עלי הכללללללללל, מה דעתך על רעיון זה , אתה פשוט מתבזבז ,הינה זרקתי לך כפפה {לא מגבת} ג'רי {תשובה מוצ"ש {עסקים בסוף שבוע בלבד.

zoti

New member
על בובות האימון לאיגרוף דעתי אחת.

כולן זבל. לא שוות שקל. עדיף שק. כולן יושבות על בסיס וכל מכה הכי חלשה מפילה אותן.

taltaltal28

New member
מחירון ??? כמה עולה שק כזה

דווקא נראה אחלה פתרון למי שלא יכול לתלות שק בבית בגלל שאין תיקרת בטון ולא רוצים לעשות לשכן מלמעלה עיצוב מחדש לדירה.

ככה

למחירון,תפנו למוכר.המחיר תלוי בגודל. לידיעה,כמה מסגרות ממלכתיות משתמשות בstand bag. המשקלים השונים מותאמים ליעודים שונים. אכן מתאים למי שלא יכול לתלות שק.דבר נוסף בגלל מנגנון ייצוב מיוחד אפשר לבעוט בשק מהרצפה ולמעלה.יתרון שלא קיים באביזרים אחרים. zoti-don`t knock it till youv`e tried it.

zoti

New member
ראיתי את הסרטון.

לצערי (ואני אומר לצערי כי ישנם הרבה מאד אנשים שהיו רוצים למצוא שק שעומד על הריצפה ושווה משהו), נראה בדיוק כמו שאר השקים האחרים. פשוט מתנדנד יותר מדי.

למעלה