בובת כפפה עורב

גליתוי

New member
היי

במידה ולא מצאת אצל אחד מהבובנאים פה מענה, יש לחנות בובימה עורבים נחמדים מאוד עורב ועורבת, אין לי מושג אם הם עדיין מחזיקים אותם שווה בדיקה באתר שלהם.

תגידו, מה קרה? פתאום נהייתם ביישנים???

דבי, עומרי, מאור... מישהו.... ולאוהבת נעים בגב ( איזה כייף זה בגב אה??? ) מלבד השמות שהזכרתי ישנם חברי פורום שיוצרים את הבובות לעצמם אך ככל הידוע לי הם אינם מכינים לאחרים, כל אחד\ ת מסיבותיו, אם בימים הקרובים לא תקבלי מענה את מוזמנת להתקשר אלי ואני אעזור לך למצוא.

ooommmr

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo119.gifאני אוכל לבנות עבורך בובה...../images/Emo13.gif

צרי איתי קשר באם את מעוניינת. האתר שלי- omri-puppets.co.il עומרי

אווו לפחות מישהו מתייחס לבקשות שלי תודה עומרי

לפקודתך דודינקה,אני כבר שלחתי הצעת מחיר....

אך כנראה המחיר מאוד יקר . צר לי אך לא אוכל לרדת במחיר כי בעקבותיו יבואו עוד הרבה עורבים. הכוונה אינני יכולה לומר מחיר X לפה ומחיר X לשם . בכל אופן שיהיה לאוהבת נעים בגב [איזה שם מדליק] הרבה הצלחה עם בובנאים אחרים והכי פשוט וזול נראה לי לקנות עורב מוכן מאתרי הבובות למכירה השונות. אוכל להפנות אותך בכייף. כל טוב דבי

feyoula

New member
מרוב עייפות וטישטוש ראיתי גרב במקום גב...

ודקות ארוכות שהיתי בתהיה, "נעים בגרב?" המממ.. נשמעת בחורה מעניינת.. חחחחחח.. חברים, יש לי עוד 2 מבחנים והלשון שלי כבר מגרדת את הרצפה מרוב שהיא בחוץ!!! אין לי כוח!!!!!!!!!!!!! תראו מה קורה לי... אבוי לי לה לה לה לה

למעלה