בובת מיחזור

liorashap

New member
בובת מיחזור

התבקשתי מאיזה אירגון להכין להם בובה שעשויה מחומרים ממוחזרים. היה לי די קשה כי אני ממש מדקדקת ומתאמצת להכין את הבובות מחומרים חדשים ומכווני מטרה. אז התאמצתי וניסיתי, אפילו החצאית מעציץ מהגינה. מקווה שיאהבו אותה. היה צורך בהתכווננות לים בבובה. לא רציתי להגזים אז רק אירגנתי לה בריכות דגים קטנות על ה"חצאית" ועגיל ממחזיק מפתחות ישן בצורת דג.

יהבוליק

New member
הבובה מתוקה!

כל פעם שאני קונה קלקרים/ ספוגים וחבריהם הבילתי מתכלים אני חושבת האם זה כדאי ומה אפשר לעשות ובמה אפשר להשתמש כדי שיזיק פחות לעולמינו החביב.. ממש אהבתי את החיוך של הבובה ואת הגומות איך איך עושים כזה?
תמשיכי ככה הבובות שלך משו!

barak97

New member
מגניב ביותר! ../images/Emo40.gif

נראית ממש טוב
בדר"כ כשמנסים לעשות שימוש חוזר ביצירה זה נראה נורא... אבל יצא לך מעולה!

liorashap

New member
תודה ובקשר לעיניים

אני עדיין מחכה לשנייה הזאת שיבוא לי איזה רעיון בקשר לריסים. לא רוצה לעשות ממפל או מסול, מצפה למשהו ממוחזר ויצוץ ויאמר : " - ..הנני מוכן להיות ריסים לבובה!!!" לא הגיע לי עדיין הרעיון וממש חייבת למסור אותה בקרוב קרוב. מישהו? משהו? איכשהו?.

liorashap

New member
אולי..למרות ש..

שערות המטאטא הן מאוד נוקשות ואני מחפשת משהו רך יותר. אבל - הרעיון יילקח בחשבון - ותודה

erelu

New member
לבקבוקי המשקה יש תחתית שחורה

לבקבוקי קולה למשל... החומר הפלסטי השחור יכול להתאים כריסים אם גוזרים אותו בהתאם... זה ממוחזר לא?

liorashap

New member
בסופו של...

בסופו ש דבר גזרתי מספוגית (חדשה) של כלים - אלה שבאות בזוגות או רביעיות- את שני השוליים ועשיתי מהם את הריסים...יצא נחמד.

ליאורה איזה מקסימה!../images/Emo68.gif

רואים שהשימוש חוזר לא בא לך בקלות
ועם זה יצאה לך בובה נורא מיוחדת, השילוב של המקצועיות שלך עם רעיון השימוש החוזר הוציא מעין בת כלאיים נורא יפה ועשויה עם המון קריצות קטנות של שימוש חוזר...

פ י ו ל ה

New member
תאמיני או לא..

זו אחת הבובות האהובות עלי שלך!! החומרים הממוחזרים יחד עם הטאצ' האישי שלך יצרו בובה מיוחדת ומלאת אופי! יש לה ממש אישיות ואני מאוד מאוד אוהבת אותה!! כל הכבוד על ההיענות המוצלחת לאתגר! מצטרפת לשאר לגבי השיניים.. שאפו ליאורה!

liorashap

New member
יאהווווווו הסמקתי

החלפתי את ה"ריסים" במשהו אחר, יותר מעפעף. אני משנה ומנה ומשנה...עד שאהיה סגורה על עצמי לגמרי. עכשיו אני אצל הורי וכשאחזור אעלה תמונה של הבובה המעפעפת בזהב. ודרך אגב, אתמול העברתי קבלת שבת ראשונה לשנה זו, אני עושה זאת כבר שנה רביעית, בבית הכנסת הרפורמי בטבעון וסיפרתי את הסיפור על "המלך שלמה והרימון", שנתנה לו חברה. עשיתי ממנו ממתקים והיה נהדר...

למעלה