בובת ספוג

micmic26

New member
בובת ספוג

שלום לכולם, ראשית כל-יש לכם אתר מקסים!
כשלמדתי במכללה הכנתי בובת ספוג גדולה עם פה נפתח, ואני רוצה להכין במקומה אחת חדשה, אך לא זוכרת איך מתחילים... האם יש לכם שבלונות של בובת ספוג גדולה להדפסה? (שבלונות של חלקי הגוף השונים)זה יעזור לי מאד! תודה מראש, ושבוע מצויין לכולם! מיכל

הי, ברוכה הבאה!

תחזרי בדפים לדף מספר 6 (למעלה בשורה שכתוב "הודעה חדשה"), יש שם הדרכה של דבי על סביבון מספוג. נראה לי שתוכלי להבין את הרעיון ולזרום משם. בהצלחה.

נעים להכיר מיכל ../images/Emo45.gif

תודה על המחמאות על הפורום שלנו
ואני מזמין אותך ומקווה שתהפכי להיות חלק ממשפחת הבובים והבובות שלנו אני רואה שחבובית המקסימה כבר ניסתה למצוא לך פיתרון ואני מקווה שזה הועיל לך! כמו שתוכלי לראות יש בהודעות נבחרות גם סדנאות נוספות של בובות, חלקן מספוג לא זוכר אם יש משהו שיעזור אבל בדקי גם בקישורי הפורום. נשמח להכיר אותך טוב יותר, האם את עוסקת בתחום? יוצרת? מפעילה? שחקנית? ובכלל... כל שנותר לי הוא לברך אותך בברכת: ברוכה הבאה

micmic26

New member
תודה רבה רבה

על קבלת הפנים החמה!
אני במקצועי גננת חנ"מ. יצא לי כבר לעבוד עם כמה ילדים על רגשות ותקשורת באמצעות בובות, והתוצאות היו נהדרות ומפתיעות
הסביבון בהחלט נתן לי כיוון, אך אני מחפשת משהוא יותר ספציפי, כמו שבלנות שאוכל לצייר באמצעותם את חלקי הגוף השונים של הבובה. ספוג כבר יש לי, גם עיניים זזות, בדים שונים, ושיער.....

שוב היי מיכל

מאחר ואני שייך לצד של הכתיבה, הבימוי, הבמה וההפעלה ולא מתחום יצירת הבובות, אני לא יכול לעזור לך בזה לצערי מי שיכלה לסייע לך בנושא היא: דבי זריהם אבל לצערי היא לא נכנסה לכאן בתקופה האחרונה כך שכל מה שנותר לי להציע לך הוא לשלוח לה מסר ולבקש את עזרתה - אני בטוח שהיא תשמח לסייע! ניסית חיפושים ברחבי האינטרנט? אני מאוד עסוק בימים אלה ומופיע כל יום, אחרת הייתי מנסה לעזור לך לחפש. התחום של רגשות ותקשורת באמצעות בובות הוא תחום מרתק שדנו אודותיו בקצרה במפגש הפורום האחרון שלנו מקווה שבאחד המפגשים הקרובים תצטרפי אלינו ותתני לנו סדנא בנושא - אם בא לך כמובן ראית מה זה?! עוד לא הגעת ואני כבר " מנצל " אותך...

למעלה