בובת עכבר פשוטה מלבד - מתאים גם לילדים

תודה חמודי

חמודי למראית עין אך לא להפעלה...

תודה רבה על השיתוף.
ישנם הרבה רעיונות ברשת לבניית בובות וישנם בוני בובות שבונים בובות מאוד יפות .....אבל.....החלום ושברו.
רק מי שמפעיל בפועל בובות יכול לנשום את הבובה המיוצרת מתחת לידיו בצורה המושלמת ביותר.
עכבר חמוד וקטן פותח נושא חשוב מאוד.
לפניי שבונים בובות צריך לדעת למה הן מיועדות.....העכבר בתמונה יהיה מוצלח יותר ללא הפתחים לאצבעות וההאנשה שלו תהיה
הרבה יותר קלה.
מקווה שהבנתם אותי

שבוע טוב....... דבי

liorashap

New member
בובת העכבר

בסופו של יום סוער בגן, אחרי שלושה ימים לחוצים וגשומים בין 4 קירות, התחילו הילדים לטפס על הקירות וכבר לא היה לי מה להציע להם...פתאום נזכרתי בקישור של בובת העכבר ותוך חצי שעה היו 24 ילדים עסוקים בקישוטי עכברים נחמדים...תודה על הקי/שור שהושיעני היום...יצא נחמד מאוד.

אני לא מאמינה

הראיתי לבת שלי (10)את העכברים המדליקים והיא התלהבה מאוד
אבלללללללל לא רוצה אותם ליצירה ביום הולדתה

בושה וחרפה...טוב אני אלך לחשוב על משהו אחר.
סוף שבוע נפלא
חגית

הרגת אותי חגית

לא בושה ולא חרפה

זה שאתה נדלק על מישהו עדיין לא אומר שאתה רוצה להתחתן איתו

וחוץ מזה את חייבת להבין שלמרות שהיא עדיין נראית לך תינוקת ( וכך היא תמשיך להראות לך גם בגיל 40! ) הילדונת שלך היא כבר לא כ"כ ילדונת,
מעבר לזה שבמיוחד בימינו, ילדים בגילה כבר רואים את העולם בצורה אחרת מאשר ילדים שגדלו בדורות הקודמים ויצירה של דברים שאינם תואמים את תחומי העניין שלהם
נראית להם ילדותית ותינוקית מדי עבורם...
צריך לקבל את זה בהבנה ולמצוא את הדבר הנכון, כל שכן כשמדובר ביום ההולדת שלה ולכן היא הקובעת ולא את

חפשי רעיונות שיקבילו לתחומי העניין היום יומיים שלה ושל חבריה\ חברותיה

סוף שבוע נהדר, גם אם קר בררררר

דודי , לצד מי אתה

העכברים חמודים והכי חשוב מהירים להכנה

אל תשכח שבנוסף יש אופרציה של עוגה וכל השאר.
סתתתתתתתתתתם, מה לא עושים לילדה אהובה ומקסימה.
רציתי בכלל לעשות משהו שלא קשור לבובות...אבל יש בקשות מהילדות בכיתה

עושים בסוף בובות, בזכות עומרי...
ובתי אחראית על משחקי חברה
.
ודבר אחרון - הילדים שלי נחשפו מגיל צעיר לבובנאות ומתים על זה. הם לא חושבים שזה תינוקי...לפחות לעת עתה

בכיתה ד' (לפני מספר שנים בכיתה של בני) עשיתי להם היכרות עם עולם תיאטרון הבובות והם לא רצו שאלך...זה נורא תלוי....
יאללה הכנות למסיבה
נתראה בשבוע הבא

אשתדל לעלות תמונות (אם נזכור להצטלם

אני מהאו"ם!!!

מה, לא זיהית לפי היופי???
חוץ מזה, אני תמיד קודם כל בצד של הילדים! אודה ולא אבוש!!!

איך עומרי הציל את המצב?
מי כמוך יודע שאני לא חושב שתיאטרון בובות הוא "תינוקי"...אבל משוכנע שהבנת למה התכוונתי בדברים שכתבתי!
ראיתי בפייסבוק תמונה של עוגה יפה שנראית גם טעיממממהההה.... יאמי.... ( למרות שבטח את החומרים מהם היא עשויה אני לא אוכל ובכל זאת יודע לפרגן!
שבוע מצויין
ולהתראות ממש בקרוב...

למעלה