בובת צעצוע

מימי 51

New member
בובת צעצוע

בגן הילדים חלקה הגננת שרה צעצועים, -``שלי המכונית !`` -``שלי הבובה!!`` ולא עבר זמן רב והחלה מריבה, -``זו שלי...!!! -``לא, היא שלי!!`` -``היא לקחה לי`` -``לא היא לקחה לי!`` צעקות... צרחות... והגננת שרה כולם מרגיעה, נותנת לזו הבובה האהובה ולזו הדובה הגדולה, ושב השקט, ושבה הרגיעה. חלפה לה כמחצית השעה ועל הרצפה התגלגלה לה הבובה האהובה... הקטנה שבחבורה אותה אספה ואיתה זחלה לפנה שקטה. את השברים אט אט תקנה ולטפה אותה באהבתה. אך הנה שוב באה הגדולה ``זו שלי - החזירי הבובה!!`` והבובה מתלבטת על השתיים מבטת, משחקי העבר עם האחת זוכרת לליטופי ההווה של השניה מייחלת, אז לשניהם דקלמה ואמרה: - בנות..``שתיים בובותיים צילי וגילי עימי פה ... אימרו דודים מי משתיהן אוהב יותר ? אה דודים - אינכם יודעים , שתיהן שתיהן אוהב יותר...`` הציצו השתיים זו בעייני זו-השפילו מבטן, אחזו בידי הבובה ואיתה יחדיו טיילו ברחבי הגן. סוף שבוע מקסים שיהיה לכולנו

שש

New member
אוהבת (-: לא אוהבת)-:

יש העושים את התרגיל עם תלישת עלי הכותרת של פרח המרגלית ויש כמוני הבודקים עם גפרור התרגיל הוא לשרוף את בל שבב הגפרןר באחת מתחילתו אד סופו אם הצלחת - סימן לאהבתה אם נכשלת - חבל``ז ואני הדלקתי גפרור וניכוותי באש אהבתה וטןב שבובת הסמרטוטים לא נשרפה רק נקרעה מבפנים

למעלה