בובת שעווה של זינה/לוסי

בובת שעווה של זינה/לוסי../images/Emo68.gif

יש עצומה שתישלח למוזיאון השעווה של מאדם טוסו, בבקשה ליצור בובת שעווה של לוסי. תחתמו!
בנתיים יש 386 חתימות... אני חושבת שזה מגיע ללוסי, וגם לרנה <כתבתי את זה כשחתמתי>, כי הן עשו כל כך הרבה...וכמו שכתוב בעצומה, זאת תהיה דרך נהדרת להודות להן. זינה שינתה כל כך הרבה, ומגיע לה להיות חלק מההיסטוריה!
קראתי על זה באתר של מרי די, הנה ההודעה שלה: This is a little different - there is a petition underway to have a wax figure of Lucy/Xena put in the Wax Musuem of Madam Tussauds - the petition requests the following: We as the undersigned believe that Actress Lucy Lawless deserves a Xena Warrior Princess wax figure done by Madame Tussauds..Mrs Tapert/Lawless has earned so much love and respect from her fans and friends we believe Xena/Lucy should go down in history by having her beautiful likeness captured in wax..this is our gift to Lucy and Xena we urge you to take this idea in consideration and hopefully someday give Xena fans their wax figure....Thank you, Xenites from around the World!

milford

New member
רעיון נהדר../images/Emo92.gif../images/Emo24.gif

רעיון נהדר - אם יעשו את זה אז אוכל לבוא למוזיאון - אנגליה זו קפיצה קטנה יחסית לניו זילנד או לארה"ב ואוכל אפילו להצטלם ליד הבובה קדימה, תחתמו...

Salem

New member
זה בחיים לא יעזור...

לא כל כך קל להיכנס למוזאון השעווה... ומצטער לומר אבל אין סיכוי ללוסי... אם הוציאו את הספייס גירלס אין סיכוי ללוסי.. לא כל אחת יכולה להיות קיילי מינוג עם ייצוג במוזיאון במשך שנים...

אתה משווה את הספייס גירלז ללוסי?

עם כל הכבוד לספייס גירלז, אין בכלל מה להשוות. אני הייתי מעריצה שלהן ועקבתי אחריהן <מודה, מודה...
> ואני לא זוכרת שהן תרמו הרבה כמו לוסי ורנה...אני מדברת על כל מופעי הצדקה, תרומות, התנדבות...איך שהסדרה שינתה את חייהם של אלפי מעריצים ומעריצות. אז בלי השוואות...זה ממש לא היה במקום.

ננס לבן

New member
וגם איך שהסדרה תרמה ל:

א. פופולריות ויצירת סדרות שהכוכב הראשי הוא אישה חזקה ..כזאת שלא סתם יפה וגברים כל הזמן מצילים אותה... ב.. הגבירה מודעות לקהילה הומסקסואלית עם כל הקטע של הסאבטקסט(בלי קשר אם מאמינים בזה או לא)

מילא פסימי, אבל...

למה לדכא את שאר העולם? העצומה הזאת נותנת למעריצים תקווה, ואתה ככה בא והורס לנו את זה עם הפסימיות שלך. אתה לא חושב שזה יצליח? יופי לך. אבל למה לגרום לנו להרגיש ככה גם כן?

Salem

New member
אני לא פסימי

אני מצאותי. הייתי מאוד מאוד רוצה לראות את לוסי שם אבל זה לא יקרה. 500 חתימות או 10000 זה לא מה שעושה את זה למוזיאון, ביום אחד יש להם אלפי מבקרים. כל עוד האדם לא פופלרי 24\7 זה לא יקרה - ולוסי בהחלט לא פופלרית כרגע (מבחינה של סידרה טלויזיה או דיסקים כי זינה לא משודרת עכשיו).

ברודי

New member
אז מה, מה הקשר?

זינה היא אייקון תרבותי, היא דמות נוסטלגית ואגדית, שתעלה חתיכת חיוך לכל מי שיבקר, גם אם הם לא ראו פרק של זינה מעולם. מה שגם הדמות תהייה של זינה ולא של לוסי, שככה זה לא משנה מה לוסי עושה היום, אם היא מפורסמת או לא, כי זינה זה....זה זינה! זה כמו סופרמן, כריסטופר ריב לא צריך להיות פופולרי כיום כדי לזכות בבובה בדמות שלו, פשוט, זה דמויות שלא ישכחו לעולם! (אני בעד להוסיף את גבריאל לידה!!!)

אם בקרוב ישימו בובה של באפי...

הייתי אומרת שיש סיכוי מאוד גבוה שישימו גם של זינה וגבריאל... וחוץ מזה, כמו שברודי אמרה...לא מדובר בלוסי או רנה...מדובר בדמויות שהן מייצגות. מרילין מונרו כבר לא איתנו, ובכל זאת עשו לה בובת שעווה - כמו שצריך. היא אייקון והגיע לה בובת שעווה שלה.

THEchosen1

New member
כבר שמו ...

בובה של באפי , ואני מאוד מאוד מקווה לראות גם של לוסי ורנה !! אני לא יודעת מה הסיכוי אבל לפי דעתי צריכים להיות בובות שלהן , לפי מה שהן תרמו מגיע להן הכרה !!

Salem

New member
מצטער לספר לכם..

שלא ראיתי שום בובה של באפי במוזיאון השעווה. והייתי שם באוגוסט. ומאז אוגוסט לא התווספו בובות חדשות.

אני קראתי בעיתון...

ראש1 שיצא ביום רביעי האחרון, שבקרוב יוסיפו בובה של באפי, לא יודעת אם כבר שמו.

למעלה