בוב דילן בארץ הקודש?

00db00

New member
בוב דילן בארץ הקודש?

מתוכננות הופעות של מתישהו בארץ? הוא הופיע בארץ? כמה פעמים? פרטים? חוויות?

בוב דילן כבר ביקר בארץ

מספר פעמים, אבל להופעות רק פעמיים. פעם ראשונה ב-87' שלדעת רבים היתה מאכזבת, והפעם השניה ב-93'. בפעם זו היה לי הכבוד לראות אותו במסגרת פסטיבל הבלוז בחיפה. מי היה מאמין שעברו מאז לא פחות מ-13 שנים !! הפעם הזו פיצתה על הראשונה והשאירה טעם לעוד, כך שבאמת הגיע הזמן שהוא יחזור להופיע אצלנו. לצערי זה לא יהיה בעתיד הקרוב, אבל כמו שאומרת הקלישאה כל עוד יש חיים יש תקווה.

HighDeath

New member
בוב דילן כנראה יבוא עוד פעם לארץ.

אולי אתם לא יודעים אבל בוב היה אמור לבוא לפני שנה וחצי בערך, הבמאי שלו התקשר לאבא שלי ואמר לו לחכות בשדה תעופה, אך בסוף הוא ביטל ולא יכל להגיע. אני מאמין שהוא יבוא עוד פעם לארץ.

מה אתה אומר

אני יותר ויותר מבין שאביך הוא איש סודו של דילן וככזה הוא נמצא בתמונה בכל מה שקורה סביב דילן. אני אישית לא מכיר מישהו שיכול להגדיר את עצמו ככזה פרט לאביך. תרשה לי לומר לך שאם לי במקומך היה אבא כזה אני הייתי חושב על החברים שלי, אז מה דעתך אולי לסדר לנו משהו? שיהיה בלעדי לנו בפורום, כמו איזו פגישה וירטואלית עם דילן. נראה לי שזו לא תהיה בעיה עבור אביך, לפחות להתארח בכבודו ובעצמו אלא אם אין לו זמן ל"קטנים" כמונו. נשמח לקרוא את הסיפורים ישירות ממנו. להזכיר לך אנחנו נשמח לראות איזו תמונה אחת שלהם יחד, יש לנו עוד מספיק מקום בפורום לתוספות מיוחדות שכאלו אם זה בגלרית התמונות ואם בכלל. אתה יכול להבטיח לאביך שניתן לו את הקרדיט שתגיע לו לכל תוספת שכזו.

אני מניח, שאפשר לסמוך

על אביו של HighDeath, שיקפיד (להמשיך ו)להתרחק מהתעסקות בפורומים ציבוריים בענייני דילן; שלא "יחשוב על החברים שלו" (טוב שלא מדובר ב"חברים של דילן"), לא "יסדר לנו משהו", לא יתארח בפורום, ושאר כאלה. אני בטוח, שהוא מספיק רציני ולעניין בשביל להימנע מכל זה. פגישה וירטואלית של החבר'ה עם דילן? אוי ואבוי. ממש לא נעים, אפילו בתור בדיחה.

orenharp

New member
חחח הפגישה וירטואלית עם דילן

בוודאי.. אין ספק שזה קורה.

מה שקורה בינתיים

שהפגישה עם דילן בפורום היא יותר "רוחנית" ועד שהיא תהפוך לממשית, אם בכלל, מישהו כבר הספיק לחטוף רגליים קרות. אני רק לא מבין איך הוא כל כך בטוח שיש על מי לסמוך, כשאין לנו שום עובדה בידיים. אני מצטער, אבל אתם אמורים לדעת שבעידן הוירטואלי זה לא עובד אחרת.

האמת היא

שיש לי סיבות מסוימות לחשוב, שיש על מי לסמוך, ולהניח מה שהנחתי. אני מעדיף שלא לפרט.

אני מבין שאתה לא רוצה

לעלות את זה בגבולות הפורום ואני מכבד מאוד את החלטתך, אבל אודה לך אם תוכל לשתף אותי ולשלוח לי את זה כמסר אישי. אני מבטיח לשמור את זה בדיסקרטיות.

אני מודה לך

אבל אני עדיין לא קונה את זה.

HighDeath

New member
חחח זה לא שאני לא רוצה!

רק עכשיו שמתי לב שהגבתם. תקשיבו, למה בוב התחבר כל כך לאבי?? כי אבא שלי התייחס אליו כמו בנאדם רגיל לגמריי! כמו חברים רגילים. הם עזרו אחד לשני, דיברו, צחקו, ואבא שלי לא ניצל אותו בתור המעמד שלו. לכן בוב סומך על אבא שלי, ואני לא יכול לעשות דבר כזה. אבל תמונות אני מוכן להביא. נחכה שהוא יבוא.

למעלה