בוב דילן וסטיב אובט

עלהמצפה

New member
בוב דילן וסטיב אובט

חשבתי לתומי שאני היחידי בעולמנו היכול לקשר בין השניים הללו והנה להפתעתי מצאתי את המאמר הבא: http://www.athletics-weekly.com/back-issues/2005/59-41-9.htm למי שלא ממש מצוי בהיסטוריה של האתלטיקה: סטיב אובט היה רץ למרחקים בינוניים מאנגליה. זכה במדלית הזהב בריצת 800 במשחקים האולימפיים במוסקבה 1980 והחזיק בשיאים עולמיים בריצת 1500 ומייל.

Chocoholic

New member
לא שמעתי על סטיב אובט

ובטח שלא צפיתי בראיונות איתו אבל הקשר הוא מעניין... אני תוהה אם זה תלוי באישיות או שמא זו יכולת נדירה שרק מעטים זכו לה.

עלהמצפה

New member
נתפס היום רק כאחד מצמד יריבים

בשנים 1978- 1984 ( ובמיוחד בשנים 1979 - 1981)שלטו סטיב אובט וסבסטיאן קו בענף הריצות הבינוניות בעולם אבל לא נפגשו בתחרויות מחוץ למסגרת של אליפות אירופה או משחקים אולימפיים. קו היום הוא איש הממסד: היה חבר פרלמנט ועומד בראש הצוות המכין את המשחקים האולימפיים בלונדון 2012. אובט שבמקור הוא מברייטון בדרום אנגליה עבר לסקוטלנד ובשנים האחרונות מתגורר באוסטרליה. ההשוואה לדילן הפתיעה אפילו אותי, למרות שהשניים היו במשך שנים רבות במרכז ההתעניינות שלי. ביריבות אובט-קו אני הייתי תמיד בעד אובט. אין לזה ממש הסבר הגיוני כפי שקשה להסביר למה מישהו הופך לאוהד של קבוצת כדורגל מסוימת.

למעלה