בוב ורוז...האם זה אפשרי?

EyeSeeYou

New member
בוב ורוז...האם זה אפשרי?

מאת: מערכת חדשות GoGay בוב ורוז Bob and Rose ערוץ: יס + שעה: 21:55 בוב הוא צעיר הומוסקסואל בתחילת שנות ה-20 לחייו, קליל ומוחצן. הוא אוהב את חייו המורכבים משתייה בפאבים ברחוב קאנאל ובילוי במועדונים עם חברים. יש לו עבודה נחמדה, הורים חביבים ובית יפה. ואז הוא פוגש את רוז. רוז היא אישה פרקטית, משעשעת וישירה שאומרת הכל בפנים. היא גרה עם אמה ויש לה רומן עם אנדי, לא אהבה גדולה, אך מספיקה. החיים שלה נוחים, עד שהיא פוגשת את בוב. בלבם פנימה בוב ורוז יודעים שהם עושים את הדבר הנכון, אך כולם מסביב חושבים שהם השתגעו. גברים הומוסקסואלים חושבים שבוב בוגד, חבריה של רוז חושבים שהיא פשוט תמימה וטיפשה. אפילו בוב ורוז מטילים ספק ביחסיהם ותוהים האם נישואים ומשפחה יצליחו. דרמה קומית על גבר הומוסקסואל ואישה סטרייטית העושים את הבלתי אפשרי – מתאהבים זה בזו. היום זה מתחיל... אפשרי או לא?

.m

New member
*שותקת*

האמת היא שכתבתי הודעה ארוכה ומפורטת, אבל פתאום היא נראתה לי מאוד לא הכרחית, בהתחשב בסיפור חיי...
mai

Liroy25

New member
תמיד מצחיקה אותי ההגדרה

דרמה-קומית..לכו תבינו. לשאלה האם אפשר? לא שאני רואה את זה קורה לי אבל אני מאמין שכן. היה לי פעם חבר שהתחתן עם ידידה טובה שלו. להגיד שלא הרמתי גבה? הרמתי אפילו שתיים, לא יודע למה אבל משהו שם לא הסתדר לי. אולי החשיבה שלי מקובעת מידי, לא פוסל את האפשרות הזאת..לא יודע, אין לי תשובה חד משמעית.

Kingomri

New member
לנשים זה קלי קלות

אחת אומרת שאם יהיה תמיד שוקו במקרר ומנוי לקאמרי אז יהיה בסדר מבחינת אחרת כל זמן שאני אשכור חשפנים ליום הולדת היא תהיה מרוצה שלישית אומרת שכל מה שיקבע זה איך אני אבשל ומתי נעשה שופינג רביעית אמרה בזמנו שתספיק לה רק פעם אחת, העיקר שנעשה ילד מהמם ביחד החמישית תגיד-רק אם כל שנה חו"ל השישית תמכור את עצמה תמורת אוסף הפסקולים שלי והאחרונה תאהב אותי לנצח, רק מלדעת שלא אסתכל על נשים אחרות מבחינת כל אחת ואחת כאן, אני ה-בחור שאיתו אפשר לגור, להנשא לו ולחיות לנצח באושר ועושר. הסקס זו סוגייה בפני עצמה, אבל לא נראה שאצטרך גומי הצלה כשנצטרך לחצות את הנהר לי באופן אישי זה קצת יותר מורכב, אתם יודעים, מי בכלל יסתכל עליי בקפקא, בטוח שלא אהיה האבא הכי סקסי ביציאה מהגנון, אני לא רוצה להיות הבן הראשון שגורם לאימא שלי נחת ואפילו במשרד כבר יימאס להם לשמוע על הזוגיות הבריאה שיש לי עם אשתי. אז אולי באמת לא כדאי?

.m

New member
סליחה??? ../images/Emo123.gif

כן. בטח. אין ספק שכל מה שנשים צריכות כדי להתאהב בגבר זה שישה שוקו במקרר, וישכרו להן חשפן ליום ההולדת. הגברים, שהרי ברור שהם זן מורכב במיוחד, צריכים יותר מזה... תגיד, אתה מתחבר למציאות מדי פעם, או שעולם הסטיגמות האינפנטיליות בו אתה חי מספק אותך?
mai

למעלה