בוגי בוגי האשה והחלום

פרח7

New member
בוגי בוגי האשה והחלום

אני רוצה לספר לכם למה אני אוהבת את בוגיבוגי לא שצריך סיבות לאהוב כי אהבה היא אנרגיה, רגש שלא צריך הסברים. אבל במקרה של בוגיבוגי יש כיסוי (הלוואי והייתי אני אותו כיסוי) היא אישה חכמה ורגישה לניואנסים של האהובים עליה ובכלל, היא טובת לב ונדיבה. חכמה כבר אמרתי? מלאת דמיון ויצירתיות ופתוחה לרעיונות. אבל בינינו כל זה לא משנה בכלל כי בעצם אם לומר ת'האמת, כשאני חושבת על בוגיבוגי, אני אני חושבת רק על כמה היא יפה וסקסית אני אוהבת אותך בוגיבוגי, ולא אכפת לי מה תאמר אישתך את אלוהית!!!!!!!!!!!

בטח לפרט...

מה הסיבות להודעה הזו? מה את הכי אוהבת בבוגי? כמה זמן זה כבר ככה? את סובלת? מה ענתה לך שרית ולא על גבי הפורום= על ההודעה הזו? את מי עוד את אוהבת באותה אנרגיה??? להמשיך?

פרח7

New member
תשובות

1. לא יכולתי לעצור את רגשותי יותר 2. קשה לבחור מה הכי 3. מאז ומעולם 4. עוד לא ענתה 5. אותך כמובן 6. למה לא?

שאלות-עומק:

כשאת כותבת "יפה וסקסית"... זה בערגה? בהשתאות? בחרמנות (רחמנא לצלן)? בטיזריות? בגאוות יחידה? איך את מדרגת אצל נשים נחשקות את העדיפויות: יופי /הומור / חוכמה / סקסיות / מיושבוּת / פיקחות / כסף / מס' נעליים ?

פרח7

New member
תשובות

1. בהשתאות 2. למספר הנעליים אין חשיבות, לגבי שאר הסעיפים הסדר משתנה לפרקים.

אבא גאה

New member
האם זה נכון

שלפי מידת הנעליים ניתן לנחש את גודלן של הציצים? ואם כן אז איך ייתכן שזה לא חשוב לך?

פרח7

New member
ובכן

יש תאוריה על פיה, מידת הנעליים נותנת בגימטריה את מידת ה CUP של החזיה מנסיוני בתחום (ויש לי ניסיון) אין קשר בין הנתונים.

פרח7

New member
לשאלתך:

"האם ניתן אם כן על פי גודל הציצי לנחש את מידת הנעליים?" אני עונה: מה אכפת לי מה מידת הנעליים, אם אי אפשר לנחש לפיה את גודל הציצי? יש משהו הזוי, אך מעגלי, בשרשור הזה, לא ככה? ושוב שולחת לך

שודבר מיוחד - שיגרת פורום רגילה

אל בהלה אמאשל, הצהרות אהבה פתאומות שכאילו יצאו משומקום, ושליחת חיבוקים ונישוקים ספונטניים הם בעלי מקום מכובד כאן בפורום. בסוף תתרגלי (או תידבקי).

למעלה