בוגרות מנהל עסקים מתנדבות לסייע

daliam1

New member
בוגרות מנהל עסקים מתנדבות לסייע

תכנית קלוג רקנאטי בבית הספר למנהל עסקים באוניברסיטת תא אביב היא אחת התכניות הטובות והיוקרתיות בתחומה בעולם תלמידות ובוגרות התכנית מעונינות לסייע בהתנדבות לנשים בקהילה המנהלות עסקים קטנים ובינוניים ויכולות להנות מליווי ויעוץ במשך שנה שלמה היעוץ והסיוע ינתנו בכל התחומים הרלבנטיים לעסק כמו ניהול פיננסי ואופרטיבי, כח אדם, שיווק, אסטרטגיה עסקית, וכדומה. היעוץ ינתן ע"י צמד של יועצות: תלמידה ובוגרת. זה המקום לציים כי לתכנית של קלוג רקנאטי מתקבלים רק תלמידים עם נסיון רב שנים בניהול – כך שצוות היעוץ מביא עימו נסיון וידע נדירים בארץ. זוהי השנה הראשונה שבה מופעלת תכנית זו הנתנת בהתנדבות ע"י נשות קלוג- רקאנטי. בשנה הראשונה נבחר עשר נשים המנהלות עסקים בכל תחום ומעונינות בסיוע כזה: אף שההשתתפות בתכנית איננה כרוכה בתשלום כספי – עשרת הנשים שיבחרו לקבל את הסיוע יתחייבו לעבודה מסודרת ומחוייבת מול היועצות. נשים המעונינות ביעוץ כזה מתבקשות לכתוב חצי עמוד המתאר את העסק שלהם ואת המטרה שלהן בפניה ליעוץ: את הפניות אפשר לשלוח אל: דליה מגידו: [email protected] ארנה ברקת: [email protected]

יש לי עסק קטן

אני עובדת כעוסק פטור. האם זה יכול להתאים ? העסק הוא בעל פוטנציאל גדילה רציני. אני בדיוק נמצאת על פרשת דרכים

למעלה