בוגרים יקרים! הגענו גם לפורום...

בוגרים יקרים! הגענו גם לפורום... ../images/Emo195.gif

שלום לכולם! אחרי קורס העשרה שהיה טו-אוווב...
קפצנו להגיד שלום..!
אם יש לכם שאלות, או סתם בא לכם לדבר.. לירו
ן, אלון
, אילון
, דורון
, זיו
, בר
, נוי
, תמר
, שואקה
שלי
וליקה
כאן!!!
"ופתאום הגשמה.. בכלל רציתי צבא, ופתאום חתימה... יוצא למשימה...! אז נזכרתי איך אני הייתי גם שמיניסט - צעיר פעור ודביק... ושוקיסט..!

assafein

New member
הגיע הזמן../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים... ואם תצליחו להביא לפה עוד מבוגרים ובוגרים זה יהיה אדיר
נ.ב.... מילים גאוניות.. מי חשב עליהן??

ברוכים הבאים. ../images/Emo20.gif

השיר באמת מעולה, נשמח לכל המילים שלו ולא רק לפזמון...

לבקשתכם - "שיר למגשמיניסט המצוי..."

(פורסם לראשונה: סמינר חתימה שמיניות מרץ 08') עכשיו אחרי חודשיים שלושה, ארבעה חמישה חודשים שחלפו בדירה הגשם יורד, דופק בחלון, וכולם טועמים בתום טים-טם ותה בסלון תבשיל מלפני שבועיים שלושה, משופץ-מתובל כדי שלא יזרקוהו לפח הסווטצ'ישרט פתוח (החלטת ועידה), מסיים תורנות של שטיפת הכלים במטבח ופתאום הגשמה, בכלל רציתי צבא ופתאום חתימה – יוצא למשימה אז נזכרתי איך אני, הייתי גם שמיניסט צעיר פעור ודביק, ושוקיסט ליקה סיימה לסרוג ת'צעיף ושואקה יצא להפליג בין חופים על סנונית ונוי בבכר בצפר מובחר, וילדי גן חצב מחכים לבואה של תמר אלון בחונכות עם ילדי השכונה וזיו מבשל שאריות ארוחה ישנה לירון ממשבת פעולות בחדרה ושלי ערב הווי בסלון מכינה בר מנקה שוב את כל הסלון ובכיתה ח' 3 כולם מקשיבים לאילון ודורון במחשב את התקציב מחשב, קומונה כזאת עוד לא נראתה מעולם ופתאום הגשמה, בכלל רציתי צבא ופתאום חתימה – יוצא למשימה אז נזכרתי איך אני, הייתי גם שמיניסט צעיר פעור ודביק, ושוקיסט

אחחח איזו קומונה!איכות אחד אחד!

ופתאום הגשמה, בכלל רציתי צבא ופתאום חתימה – יוצא למשימה אז נזכרתי איך אני, הייתי גם שמיניסט צעיר פעור ודביק, ושוקיסט

assafein

New member
גאונים!!../images/Emo13.gif

ושוב ברוכים הבאים!! נ.ב... נשמח אם תספרו בשירשור נפרד קצת על חייכם בקומונה.. מה כדאי, מה לא.. שווה לעשות? זה יהיה מאוד מעניין

שלום שלום וברוכים הבאים...

איזו הפתעהה... וואי השיר הזה לא יוצא לי מהראש.. באמת יהיה נחמד אם תרשמו את כל המילים שלו.

יובל!!

אלון: היית אחלה גם בקורס ולא הספקתי לומר לך כי עזבת בלי לומר שלום אבל מאד מא דמאד נהנתי להדריך אותך בפרט ואת כולם בכלל!!

noamsheron

New member
ככה אלון?../images/Emo46.gif נעלבתי...

ססתאאאאם
היה ממש כיף איתך ועם רקפת
פאאאאאאאנטוכי פאנטוכי פאנטוכי...
[אגגגגגב זו נעם]

למעלה