בוגר-אבל כואב

בוגר-אבל כואב

מיכל שלום, ראשית אני מאוד מאוד נהנית מהתוכנית שלך למרות שילדי כבר גדלו,ועדיין יש מה ללמוד. שנית אני מבקשת את הצעתך בדבר נושא כאוב מאוש שלי עם בני (בן 34)מזה 12 שנים שאנו לא מדברים,מדובר בגרושים קשים ביני לבין אביו שכמובן השאיר משקעים כבדים בנפשו של בני,היום אני כבר בת 58,מאוד מבקשת לחזור לשר איתו ולדבר איתו אך אינני מצליחה בשום אופן,ולדעתי התערבותך יכולה כן להועיל לו מאחר והמשקעים הם מתקופת ילדותו ועובדה שאינם עוזבים אותו והוא מנותק מכל המשפחה פיזית וריגשית. אודה על הצעתך בעיניין. פילונית.

יחסים האתגר

שלום רב, מצער לשמוע שכל כך הרבה שנים אתם מנותקי קשר. משמח לשמוע שהקשר חשוב לך ואת רוצה לעשות עוד מאמצים לשקם אותו. השאלות: מה עשית עד היום? איך ניסית ליצור קשר? מדוע, לדעתך בנך אינו מעוניין בקשר אתך/כם? בברכה, ובכבוד רב, עינת

כואב

עינת שלום, עד היום ניסיתי להדחיק את הכאב עם פעילות אינטנסיבית לנסות לקרב אותו ,הן ע"י שליחת SMS בחגים,בימי הולדת, כלומר לא הינחתי לו לשכוח אותי אבל מצידו אין שום התיחסות מידי פעם אני מנסה גם דרך ביתי שתדבר איתו גם זאת הוא לא מוכן בכלל לשמוע עלי.הוא מחק את כולנו. לשאלתך:לדעתי הוא אינו מעוניין בקשר הוא לא רוצה להיזכר בעבר,(מחלוקות על כסף)לכן גם הינחתי לו אמרתי עד יעבור זעם, הוא יתבגר יבין , ובעיקר לא להעיק עליו עכשיו אני לא רוצה להשאיר זאת יותר כך,כי זהו 12 שנים זה מספיק זמן ואני לא רואה גם שום אור בקצה המינהרה,אני רוצה לציין את גודל החום והאהבה שקיבלו ילדי,ודורגו בראש מעייני ,הן מבחינת הפרנסה והן מבחינת החינוך.למרות הגירושים הקשים שעברתי והשתדלתי למזער נזקים לילדים אך מי כמוך יודע שלטנגו צריך שניים . מודה לך מאוד על התיחסותך ועזרתך פילונת.

נכון מאוד...

נכון מאוד. אכן כואב, יחד עם זאת ליחסים כמו לטנגו צריך שניים. אנחנו יכולים לעשות את המירב והמיטב שיש בידינו לעשות בכל רגע נתון. אנחנו יכולים להשפיע במה שתלוי בנו ובשליטתנו. עשית כל כך הרבה פעולות. אולי היגיע זמן להרפות? או לפנות לשיחות ייעוציות ולבדוק יחד אולי יש עוד אופציות? בברכה, עינת .

בשמחה

עינת , אשמח מאוד לשיחות ייעוציות אם יש אופציות נוספות ובהחלט לממש אותן,ובוודאי לא להרפות כיון שצריך פה מישהו חיצוני לא מהמשפחה אבל גם חכם וגם מקצועי כיון שהוא נעול בריגשותיו כל כך שהוא עדיין לא מצליח להקים זוגיות משלו וזה הכאב היותר חזק שלי. בברכה, פילונית

בהצלחה

מחבקת אותך ומאחלת לך למצוא פתח להידברות אשמח לשמוע ממך בהמשך להשתמע עינת

למעלה