בודהא מה פירוש השם בודהא בעברית ? מתושלח הצעיר
ג גנגי New member 12/2/04 #2 בודהא זה פשוט שיבוש של "בוהדנא", מירי, כמובן. מכאן ניתן להסיק בלי שהיות ופהיות, כמו שאומר מאיר שלו, שזה "האלוהי". ואגב, מתושלח, אתה מה-זה נראה טוב! לא הייתי נותנת לך יום יותר מ-620!
בודהא זה פשוט שיבוש של "בוהדנא", מירי, כמובן. מכאן ניתן להסיק בלי שהיות ופהיות, כמו שאומר מאיר שלו, שזה "האלוהי". ואגב, מתושלח, אתה מה-זה נראה טוב! לא הייתי נותנת לך יום יותר מ-620!
S shellyland New member 12/2/04 #3 מדובר בשילוב של הפחדה והרגעה נגיד, שאתה בא למישהו מאחורה ועושה לו "בו!" אז הוא נבהל אבל כשהוא מסתובב אתה עושה לו "כאילו, דהא?!" (עם מסטיק, תמיד עם מסטיק ) ואז הוא נרגע? אז זה-זה!
מדובר בשילוב של הפחדה והרגעה נגיד, שאתה בא למישהו מאחורה ועושה לו "בו!" אז הוא נבהל אבל כשהוא מסתובב אתה עושה לו "כאילו, דהא?!" (עם מסטיק, תמיד עם מסטיק ) ואז הוא נרגע? אז זה-זה!
מ מוּסקט New member 13/2/04 #6 תשאלי את שלי איך היתה בשוק לראות שהורי לא פולנים. אבל אני כנראה מוטציה.
ג גנגי New member 13/2/04 #7 מוטא-צוֹ?../images/Emo12.gif תסבירי לי ,גברת מוטציה, למה את יושבת בחושך אם הגנים שלך לא דורשים את זה.. ~לא צריך שתדליקו לי נר, לא-לא~ ~אני כבר אשב לי לבד בחושך~
מוטא-צוֹ?../images/Emo12.gif תסבירי לי ,גברת מוטציה, למה את יושבת בחושך אם הגנים שלך לא דורשים את זה.. ~לא צריך שתדליקו לי נר, לא-לא~ ~אני כבר אשב לי לבד בחושך~
מ מוּסקט New member 13/2/04 #8 תגידי אופו השכל שלך הבוקר?? אהה - סליחה, זה לילה... וגם את בטח בחושך ולא רואה כל כך טוף. אז הנה, אני אגלה לך שמוטציה זה כשהגנים משתנים וכשהם משתנים, יש להם כל מיני דרישות ככה לא בדיוק כמו שההורים היו מצפים.
תגידי אופו השכל שלך הבוקר?? אהה - סליחה, זה לילה... וגם את בטח בחושך ולא רואה כל כך טוף. אז הנה, אני אגלה לך שמוטציה זה כשהגנים משתנים וכשהם משתנים, יש להם כל מיני דרישות ככה לא בדיוק כמו שההורים היו מצפים.
S shellyland New member 13/2/04 #12 שום סטטיט-אוף-מיינד ראיתי את שני ההורים שלה בעיינים. לא פולניה ולא רגשות אשמה. את הכל היא המציאה לבד ולא ינקה מהבית. אבא שלה, אגב, עושה יונים מאוד טרקטיביות!
שום סטטיט-אוף-מיינד ראיתי את שני ההורים שלה בעיינים. לא פולניה ולא רגשות אשמה. את הכל היא המציאה לבד ולא ינקה מהבית. אבא שלה, אגב, עושה יונים מאוד טרקטיביות!