R
rialhebre02
Guest
בודו גלימט נגד מכבי תל אביב לצפייה ישירה
בודו גלימט נגד מכבי תל אביב לצפייה ישירה
כדורגל - ליגה אירופית לעונת 2024-2025, מחזור 7: בודו גלימט נגד מכבי תל אביב לצפייה ישירה, בודו גלימט נגד מכבי תל אביב שידור חי, בודו גלימט נגד מכבי תל אביב שידור ישיר, בודו גלימט נגד מכבי ת"א שידור חי ישיר לצפייה ישירה, בודה גלימט נגד מכבי תל אביב שידור ישיר חי לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור חי, מכבי תל אביב נגד בודו גלימט שידור ישיר, מכבי ת"א נגד בודו גלימט שידור חי ישיר לצפייה ישירה, מכבי תל אביב נגד בודה גלימט שידור ישיר חי לצפייה ישירה תקציר המשחק: תספרי לי איך התחושה לחזור ולעלות שוב על הבמה? ״אף פעם לא הפסקתי להופיע ולהיות על הבמה. אבל היה לי כיף ומרגש לחזור להופיע בישראל לקהל שלי במיוחד עם אלירן אחי ורינת בר. תקחי אותי לרגעים לפני ההופעה, כמה ההתרגשות השפיעה עלייך? האם תקפה אותך חרדת הכישלון? התרגשתי מאוד. אני חושבת שכל אחד מפחד לפשל אבל כמו שאת רואה - צלחנו את זה יחד״. את מתכננת לחזור לארץ? ״בקרוב מאוד. המון הפתעות יצאו לדרך ויש למה לחכות״ הערב ברביעי ישודר הגמר הגדול של "הכוכב הבא", בערוץ קשת 12, בו ייבחר נציגת ישראל לאירוויזיון 2025 שייערך בשוויץ. במהלך כל שלב בתוכנית, הקהל שבאולם והשופטים הם אלו שמחליטים מי עובר לשלב הבא ומי לא, למעט בשלב הגמר, בו יש כוח רב שעובר לצופים בבית אשר נדרשים להצביע במהלך התוכנית. כשהחיים מרגישים כבדים ומבלבלים, לנשמה שלך יש הזדמנות לזרוח. לא תבחר לעבור את "הלילות האפלים של הנשמה". אבל יש להם דרך לבחור בך, לאלץ אותך להתעמת עם הפחדים העמוקים ביותר שלך ולגלות עוצמות בלתי נתפסות. היה לי חלק מהלילות האפלים. רגעים שבהם פקפקתי במטרה שלי, בערך שלי ובכל מה שחשבתי שאני יודע. ועדיין, הרגעים האלה עיצבו אותי בדרכים שהזמנים הקלים לא יכלו. אם אתה עובר עונה אפלה עכשיו, אני רוצה שתדע שאתה חזק יותר ממה שאתה מבין. ואלה הלקחים שלמדתי שעשויים לעזור גם לך לראות את זה.
..
..