בודיזון

אמון

New member
בודיזון

ד"ר שלום, אני בן 16+ חולה בקרוהן מזה חמישה חודשים. תקופה מסוימת טופלתי בחוקני ראפאסאל, ומטרוגיל (ציפוגריס למשך שבועיים). כיוון שאני עדיין סובל משילשולים דמיים,חוסר תיאבון וכאבי בטן הוחלט להתחיל בטיפול באמצעות בודיזון. מה דעתך, האם כדאי להתחיל בטיפול של סטרואידים? למרות שבודיזון נחשב לקל יחסית מבינת תופעות הלואי. בתודה מראש...

עומר173

New member
טיפול בבודיזון

אני חושב שאין סיבה לא להתחיל שימוש בסטרואידים. לפי התיאור שלך המחלה די פעילה וכנראה שהטיפול התרופתי (שכפי שתיארת הוא דווקא מקובל להתקפים קלים) שקיבלת עד עכשו לא כ"כ עזר ולכן פנו לדרך אחרת "לתקוף" את המחלה. סטרואידים הם מאוד יעילים כתרופה להתפרצות לקרוהן ויש להם אחוזי הצלחה גבוהים, מה עוד שאתה לוקח בודיזון שאכן הם בעלי היקף תופעות לוואי קטן יחסית (למרות שלא הובטח שלא יהיו כלל). נראה לי שאתה נמצא בידיים טובות, שיהיה לך רק בריאות!!

בודיזון וקרון

אישית אני מאמין בלהתחיל מהר יחסית אימורן בנוסף לטיפול אחזקה לפעמים עד לאפקט של האימורן צריך סטרואידים- ואז עדיף לנסות תחילה עם בודיזון כדי להפחית תופעות לואי מציע להוסיף פרוביוטיקה הרבה הצלחה- וכמו שעומר למד לומר- מנסיונו כמטופל- שנראה ואני מסכים- שאתה בידיים טובות כל טוב

אמון

New member
בודיזון

לד"ר וסרמן תודה על התשובה כרגע גיליתי שבעצם ענית לי כבר.

אמון

New member
בודיזון

עומר, תודה רבה על התשובה הרצינית והמחכימה - אני עוקב גם אחרי מה שאתה כותב בפורום.... ד"ר אודה לך באם גם אתה תתייחס לשאלתי!!!

עומר173

New member
אם בא לך אתה יכול לדבר איתי...

... ב-ICQ. המספר נמצא בפרטים האישייים שלי. רק בריאות!!!

למעלה