בודי טייט

בודי טייט

יש כאן אנשים שעשו בודי טייט בבטן או מכירים אנשים שעשו?
מחפשת ביקורות חוות דעת המלצות. עובד, לא עובד, עד כמה זה משפיע, האם המצב חזר לקדמותו...
תודה לכולם

לא יודע מה זה אבל זה נשמע עוד קיצור דרך לעצלנים

פשוט משהו יותר יקר מאיזה גרוטאה מערוץ הקניות, אבל בדיוק כמו זה לא עובד.
ספורט אני מכיר, ממליץ ועובד. אם נהנים ואוהבים.

תאמין לי, עצלנות זה לא המקרה כאן.

עושה יחסית הרבה ספורט כדי לראות שינוי (והיה, מלבד בכרס, מה שמצביע על גנטיקה עיקשת ומתסכלת).
לא לכולם זה עובד, ואני חושבת שקל לך לדבר ממקומך כי אתה כנראה אדם שהגנטיקה חייכה אליו.

הגנטיקה חייכה עקב חזרתיות באבולוציה של המשפחה

אם אתה רוצה לחפש סיבות ברצפה עקומה ושאר משתנים שלא קשורים במה אתה מוכן לעשות, לעומת כמה אתה מוכן לשלם.
גם אם תעשה איזשהוא תהליך שכזה, אתה תצטרך לשמר את המצב החדש. וזה אומר לסגל לעצמך סגנון חיים אחר.
&nbsp

אני בת, זה דבר ראשון.

דבר שני אתה קצת מתעלם מהפרטים והם ששיניתי את סגנון החיים והתחלתי להתעסק בפעילות גופנית כבר די הרבה זמן, בזמן שבשאר חלקי הגוף ניכר שינוי ורק בבטן לא.
עזוב, אין לי כוח להתווכח על דברים שוליים. תודה על הטיפ

מבדיקה חפיפה מאוד בגוגל הבנתי שזה סוג של
שאיבת שומן מהבטן ..
אישית אני נגד זה אם המצב הוא לא קיצוני (שוקלת לפחות פעם וחצי או יותר מהמקסימום הרצוי לגיל\גובה שלך ..)
ספורט ושינוי אורך חיים עם כל זה שלוקח להם יותר זמן להשיג תוצאות הם הרבה יותר בריאים מניתוחים שמשפיעים על החיצוניות אבל ה"דפקה" שבראש לא נעלמת בעקבות זה וחלק מהאנשים שעושו את הקיצורים האלו חזרו והשמינו יותר ממה שהיו מקודם (ר"ע התוכנית לרדת בגדול שכמעט כל המתחרים עלו במשקל בחזרה ואפילו השמינו יותר ממה שהיו קודם
)

דווקא הבודי טייט הוא סוג של שאיבת שומן

שמומלצת לאנשים שהם לא בעלי עודף משקל אלא הצטברות עיקשת של שומן במקומות ספציפיים בגוף שכמעט בלתי ניתנים להסרה.
העניין הוא שאני משתדלת לעשות ספורט כבר הרבה זמן, ובאופן כללי אני נמצאת במגמת ירידה במשקל. השינוי ניכר בשאר חלקי הגוף אך לא בבטן. זה נראה כמעט בלתי אפשרי ואני אובדת עצות.

תרגילים למיצוק הגוף יהייו עדיפים על שאיבת שומן
כי שאיבת שומן זה בכ"ז ניתוח לכל דבר ויש לו את הסיכונים שלו לצד הרווחים ...
עדיף לך לברר על תרגילים מיוחדים לשרירי הבטן מאשר ללכת על ניתוח מיותר

בלי לחזור על עצמי יותר מדי אמליץ לך לחזור על

התגובות הקודמות שלי... אני מתמקדת בבטן כבר הרבה זמן ולא נעשה שינוי. תודה בכל מקרה :)

למעלה