בודפשט לפני דקות מושלגת ו...

טומי*

New member
בודפשט לפני דקות מושלגת ו...../images/Emo186.gif

מינוס 6 מעלות..מעונן וצופים לסוף השבוע שוב שלג ומינוס 10-13

דיתוּש

New member
קפוא, אבל יפהפה../images/Emo41.gif../images/Emo63.gif

מממ... נשמע חלומי להיות שם באיזו בקתת עץ מחוממת במיוחד, עם אח ומישהו לשבת ולהתחבק איתו... *אייקון שוקע בחלומות מתוקים*

טומי*

New member
איך אפשר לקרוא לך?../images/Emo22.gif

ילדה? בחורה? בכלל איזה כיתה את? את ב י'? יא'? דרך הגב ראית שהדרדסית כבר לא מנהלת?

ומה אתה מנסה לומר בזאת אדון טומי..

עיניים יש לאנשים ויש גם מסרים אנא כבד את עצמך במעט! שלא אפתח את פי כאן!!

טומי*

New member
גברת דרדסית...אני לא נבהל מהאיומים.

שלך גם במסר הפרטי.לטעמי עדיף שלא תשפכי עוד שמן למדורה ורצוי שתפסיקי לאיים עלי במסרים הפרטיים. מקוה שתכבדי לפחות את עצמך

אדון טומי היקר!

אני לא מאיימת אני פשוט אומרת בברור, שהבכי שלך לא עושה לי את זה יותר, לכן החלטתי לצאת החוצה, כך שאת המשחקים שלך תשמור למגרש אחר בבקשה! שמן למדורה תסתכל למעלה מי פתח עם השמן?!!!! תכבד את את עצמך ואת גילך! ערב טוב ולהת'!

orlu

New member
הלווווו מה קורה פה,לא מבינים את

הקשר בין ההודעות מזה כיתה ג י יא מה קרה דרדסית??טומי??מה פה קורה?

דיתוּש

New member
היי היי, חבר'הס חדלו!../images/Emo63.gif

מה זה מלחמת עולם שלישית?! הפסיקו מיד! זה פורום של אחווה ואהבה, בלי ריבים... את הריבים תשמרו למסרים, אם כבר, לא לפורום... זה לא מעניינו של איש לדעת מה קורה ביניכם... למרות שאני בטוחה שעכשיו כבר סיקרנתם למוות את כולם...
בכל מקרה, תפסיקו, זה לא מוסיף לאווירה החמימה של הפורום. זה לא משנה לאף-אחד מי "הצית את המדורה" או משהו אחר, פשוט אל תמשיכו עם זה. לא נעים!

קרן משם

New member
ברוכה הבאה למועדון ההונגרי../images/Emo20.gif

הדרך שאת סוללת מאוד מעניינת....אני מתה מסקרנות לראות את המקום הבא בוא נפגש.

reuven4u

New member
סליחה - לא הבנתי,

מי סולל מה? איזה מפגש? מה לראות? ובקשר לרחילות, בטח שכולנו מסוקרנים, אבל יכול להיות שאת הסקרנות שלנו נספק רק עם הדמיון שלנו

למעלה