בודפשט - סיורים מודרכים בעברית.....

Mister Matrix

New member
בודפשט - סיורים מודרכים בעברית.....

שלום רב לחברי הפורום, אודה לכם באם תוכלו להמליץ על סיורים מודרכים בעברית בבודפשט (אם אפשר כולל מספרי טלפון ליצירת קשר או קישור לאתרים) כמו כן, אודה לכם על טיפים והמלצות שונות לביקור בבודפשט (טיול של חמישה ימים) תודה מראש

אחת מחוברות התיירות הנפוצות יותר,

היא של שייט הל הדנובה. החוברת נדחפת ליד כמעט עם הנחיתה. שם מוסבר, באילו שעות השייט מלווה בהסברים בעברית.

טומי*

New member
סיור בעברית......./images/Emo92.gif

סיור בעברית בבודפשט בבקשה הייתי ממליץ לך להכנס לקישוריי הפורום, שם אתרים רבים בנושאי תיירות של הונגריה.

שאלתי כמה חברים, לא דוברי הונגרית

על נסיעתם בבודפשט...וכמה דברים היו חסרים: 1. חוץ מביקור בבית כנסת הגדול, הרפורמי, ב: DOHANY UTCA , לא מבקרים בבית כנסת אורטודוקסי, ששיפצו לא מזמן, כמה מאוד מטרים מהרפורמי...בכלל לא לוקחים אותם לבית כנסת העתיק ביותר בהונגריה, בשטח ה: VAR. אולי זה השתנה בזמן אחרון, אבל הרגשתי, שעל הסטוריה המפוערת של יהדות הונגריה לא ממש מספרים הרבה.. 2. ישנם אנשים, שאהבים אופרה בארץ, ולא יודעים, שיש בית אופרה יםייפיה, והצגות רבות, פרט לקיץ....אבל בקיץ יש הצגות חוץ, באי מרגיט... 3. קבוצות בלט ידועי שם בעולם נמצאים בבודפשט...אלה דברים, שבלי להבין הונגרית אפשר להנות מהם... 4. מוזאומים רבים מעניינים בהחלט בעיר, לא רק בסנטאנדרה, שנחמד, אבל ביחס לערך הרב, שבמוזאונים, אין להשוות.... 5. לא מספרים הרבה על הסטוריה של הבניה של העיר, שמפורסם מאוד, כי בנו את המרכז לאחר הדוגמה של פריז ווינה, ביבשת אירופה שם בנו רכבת תחתית הראשונה...

טומי*

New member
באמת אתר נחמד....תודה לך ../images/Emo45.gif

כבר הוספתי לעמוד הקישורים של הפורום

dinakl

New member
אני טסתי -דיל של קשרי תעופה

והם עורכים טיולים בבודפשט 1.סיור להכרת העיר 2.שייט על הדנובה 3.סיור בברך הדנובה-סנט אנדרה,וישיגרד,אסטרגום אני לקחתי רק את הסיור-בברך הדנובה. השאר טילנו לבד. קשרי תעופה-בודפשט,הונגריה טלפון משרד:061-2693457 טלפון נייד:0620-4576788 פקס:061-2693457 המדריכים דוברי עברית.

למעלה