בודקים בטחוניים\סלקטורים

asafasa

New member
בודקים בטחוניים\סלקטורים

אני רוצה להתקבל לסלקטורים באלעל או רשות שדות התעופה. אבל אני לא מוצא בשום מקום מספר טלפון או פקס שלהם. מישהו יודע או מכיר ויוכל לעזור לי בעניין?

HELLAS

New member
בדרך כלל

בעיתונים של סוף השבוע במדורי דרושים יש הודעות לעבודות ביטחון בנתב"ג עבור רשות שדות התעופה. אם גם תיכנס לאתר של רשות שדות התעופה http://www.iaa.gov.il/rashat/he-il/Rashot אולי תוכל לכתוב להם מהאתר ולשלוח גם קורות חיים. בהצלחה

n ora

New member
שלום. באתי לבדוק אם הכל בסיידר פה

נראה שכן. שיהיה לנו ערב טוב.

n ora

New member
שואלת.../images/Emo13.gif

אתה יודע. זה מעניין שאנשים עונים לשאלה: מה שלומך? תודה לאל או ברוך השם וכדומה. ללא הוספה של המצב עצמו כלומר. תודה לאל הכל טוב. או תודה לאל מסתדרים<--- לדוגמא. למשל ההורים שלי. אם הם שואלים אותי מה שלומך. אני אומרת טוב תודה. אז ישר הם חייבים להוסיף. ברוך השם.(חרדים
) אז סתם לא קשור. שתדע שזה לא באמת תשובה כשאתה עונה השבח לאל. בכל מצב. שיהיה לך לילה טוב.
נורה.

ארזS

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

אני לא חרדי, אלא "סתם" חובש כיפה סרוגה, וכששואלים אותי מה נשמע אני בדרך כלל עונה ברוך השם או תודה לאל ... קשור או לא קשור לשאלה , זה מה שאני נוהג לענות. ושיהיה גם לך לילה טוב ונעים !

asafasa

New member
אוקי. אז השאלות הן....

אני רוצה לדעת דרך מי מתקבלים (אלעל או הרשות של שדות התעופה?) וגם מה הדרישות לתפקיד? ואיזה מיונים יש? זהו. אה כן, וגם מה הפרוצדורה כדי לעבוד בחו"ל? ומה זה בדיוק "ראש צוות בודקי בטחון" ??

ramimz

New member
ואל תשכח לשאול אותו

למה התחלופה שם היא מהגבוהות בנתב"ג. קורעים לך את ה*** שם, כוכבים תראה שם גם ביום, אבל זאת כבר ההחלטה שלך. בהצלחה.

navig8tor

New member
התשובות החלקיות הן......

דרך מי מתקבלים:רשות שדות התעופה היא המעסיקה של כל הסלקטורים בכל שדות התעופה בארץ,כן ,גם באילת. הדרישות לתפקיד:תעודת בגרות,ידיעת השפה האנגלית,שפה נוספת ברמה טובה(רוסית)תתקבל באהדה,שרות צבאי מלא,נכונות לעבוד במשמרות. מיונים:מיון ראשון,אחרי הפרסום בעיתונים תוזמנ/י לראיון בשפה האנגלית שם יוגד לך אם תצא לאחד הקורסים במקצוע,בנתב"ג. עבודה בחו"ל:אחרי שהיית שנה סלקטור בארץ,קשרת קשרים נכונים,והיית עובד טוב,תוכל לצאת לאחת מתחנות חו"ל למה שנקרא תגבור. אם תהיה טוב,ולא תעשה שם בעיות תוכל לשרת בתחנת חו"ל מספר שנים טובות. ראש צוות בודקים:מקביל למ"כ בצבא,זהו ר"צ(ראש צוות),וזוהי דרגת הפיקוד הנמוכה בשטח,מעליו יש ראש משמרת,מעליו יש ראש אגף,ומעליו מנח"ט.

למעלה