בודקי בטא לתוכנה eMailaya

murphy

New member
בודקי בטא לתוכנה eMailaya

היי אחרי כ 3 חודשים של פיתוח התוכנה emailaya שוחררה כבטא (גירסה 2.4.0) ואני אשמח אם מישהו פה ירצה להצטרף לבדיקות (מדובר בבטא 7 כך שהיא כבר עברה המון שיפוצים) השינויים העיקריים הם: * auto left/right align for rss * splash screen will show the current synchronized account * import eml files * option to change the background of the typing areas (text editors) * password to enter the application * redesign of the compose window * redesign of the rss window * import/export rss * save email also to a folder in windows * insert table when composing html * unicode support for subject and sender name when sending a mail * login url for each account * default compose type (text/html) * compose/view window as another tab in the main screen * spellchecker * default font and size for composing in text mode התוכנה הינה חינמית לחלוטין ולכן לא מדובר ב"עבודה" אלא בבקשה בלבד וללא תמורה בודקים רציניים ייכנסו לרשימת התודות בתוכנה עצמה מי שמעוניין/ת, נא להגיב להודעה זו או לשלוח אלי מסרישי - איך שנוח תודה מראש

חייםלוי

Member
מנהל
כמשתמש ותיק בתוכנה אני יכול להעיד

שהתוכנה טובה והמפתח נענה ברצון לכל הצעה לשיפור.

חייםלוי

Member
מנהל
באתר שלך יש רק גירסה 2.30

איפה 2.40? גם בבדיקה דרך התוכנה מגיעים לגירסה 2.30.

murphy

New member
נכון

כי זו גירסה בטא אני אעלה אותה כשתסתיים הבדיקה אני מקווה שבקרוב

למעלה