בוהו.|לירוןלב| לאמילי יש יומולדת! מי ייתן ויהיה לך יומולדת מלא שולע 3>
Y YaEloNeT New member 5/10/05 #1 בוהו.|לירוןלב| לאמילי יש יומולדת! מי ייתן ויהיה לך יומולדת מלא שולע 3>
A Alin15 New member 5/10/05 #2 אוי שירשרתי תמזל טופ במקום אחר.. אז בכל זאת אני ארשום שוב: מזל טופ אמילי!!
O ortalma New member 5/10/05 #3 ../images/Emo65.gifאמילי../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif יומולדת שמחחחחחחח אממ..שתפגשי את כל מי שאת אוהבת|אמן| תמשיכי להיות ילדה מיוחדת,חמודה,מצחיקה ומתוקה כמו שאת שכל מה שאת רוצה ייתגשם..כי מגיע לך ותהני היום,תבלי.. אוהבת המון
../images/Emo65.gifאמילי../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif יומולדת שמחחחחחחח אממ..שתפגשי את כל מי שאת אוהבת|אמן| תמשיכי להיות ילדה מיוחדת,חמודה,מצחיקה ומתוקה כמו שאת שכל מה שאת רוצה ייתגשם..כי מגיע לך ותהני היום,תבלי.. אוהבת המון
I Inbar789 New member 5/10/05 #6 מייזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif המון בריאות, אושר והצלחה
מייזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif המון בריאות, אושר והצלחה
ר רוןרוןרון New member 5/10/05 #7 ../images/Emo49.gif אמילי../images/Emo13.gif יום הולדת שמח, הרבה אושר,עושר,בריאות,אהבה,הצלחה ולירון . שתמשיכי להיות כזו מיוחדת ושתהיה לך אחלה שנע
../images/Emo49.gif אמילי../images/Emo13.gif יום הולדת שמח, הרבה אושר,עושר,בריאות,אהבה,הצלחה ולירון . שתמשיכי להיות כזו מיוחדת ושתהיה לך אחלה שנע
ש שירלירון New member 5/10/05 #8 ../images/Emo65.gif ל א מ י ל י ! ../images/Emo65.gif המון מזל טוב ליום ההולדת. שתהיה לך שנה מלאה בהצלחה , אושר ושימחה. ומה עוד אפשר לאחל למישהי שלירון לב ישב בסלון שלה וניגן בשולע היפה שלה...
../images/Emo65.gif ל א מ י ל י ! ../images/Emo65.gif המון מזל טוב ליום ההולדת. שתהיה לך שנה מלאה בהצלחה , אושר ושימחה. ומה עוד אפשר לאחל למישהי שלירון לב ישב בסלון שלה וניגן בשולע היפה שלה...
נ נ ט ע ש ה New member 5/10/05 #9 ../images/Emo24.gifיומלדת שמייח! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif
M M e t o o k a New member 6/10/05 #10 ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif המון המון המון מזל טוב! אושר ועושר... שתגישמי את כל המשאלות והחלומות שלך... מקווה שהיה יומולדת שמח! :]]
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif המון המון המון מזל טוב! אושר ועושר... שתגישמי את כל המשאלות והחלומות שלך... מקווה שהיה יומולדת שמח! :]]
• •°• נעמה•°• New member 6/10/05 #12 ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif
N nitsan4u New member 6/10/05 #13 לאמילי החמודה!../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif מזל טוב! ושיהייה לך יום הולדת הכי שמייח בעולם! אני מאחלת לך אושר ועושר וכמובן הרבה הרבה לירון!
לאמילי החמודה!../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif מזל טוב! ושיהייה לך יום הולדת הכי שמייח בעולם! אני מאחלת לך אושר ועושר וכמובן הרבה הרבה לירון!
ו ורדונה2 New member 7/10/05 #15 מזל טוב, אמילי ../images/Emo70.gif(-:../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif אושר, עושר, בריאות, הצלחה והרבה כושר!
מזל טוב, אמילי ../images/Emo70.gif(-:../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif אושר, עושר, בריאות, הצלחה והרבה כושר!
L liatli9 New member 7/10/05 #16 אמילעעעע../images/Emo6.gif מזל טוב!!!! המון המון בלע בלע בחיים והרבה בנג'י ולירון נו טוב..בעצם כל ג"ש ואל תדאגי אני עוד באה אליך אז את לא יכולה להיפטר ממני
אמילעעעע../images/Emo6.gif מזל טוב!!!! המון המון בלע בלע בחיים והרבה בנג'י ולירון נו טוב..בעצם כל ג"ש ואל תדאגי אני עוד באה אליך אז את לא יכולה להיפטר ממני
N NeTa MuFlEtA New member 7/10/05 #17 עמילייייייייי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יא שולעית משולעית ובלעית שכמותך חחח וואלה פשש שיהיה לך מזל טוב ענאאאאקי זה דבר ראשון אני מאחלת לך רק שמחה תמיד בלב והמון אושר נצחי התגשמות חלומות הצלחה בכל דרך בה תפני ורק אהבה אוהבת אותך נטע נ.ב שנה טובה לך
עמילייייייייי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יא שולעית משולעית ובלעית שכמותך חחח וואלה פשש שיהיה לך מזל טוב ענאאאאקי זה דבר ראשון אני מאחלת לך רק שמחה תמיד בלב והמון אושר נצחי התגשמות חלומות הצלחה בכל דרך בה תפני ורק אהבה אוהבת אותך נטע נ.ב שנה טובה לך
M Meijen Shaggy New member 9/10/05 #18 מזל טוב אמילי! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo15.gif
ש שריתוששששש New member 9/10/05 #19 אמילייי מזל טובבבב יום הולדת שמח עד 120! אושר ועושר בריאות והצלחה והלוואי שכל חלומותייך יתגשמו...!