בוהריים טובים לכולם

בוהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif

בזמן האחרון לא כ"כ יצא לי לכתוב פה... היו לי שבועיים מטורפים, עמוסים בעבודה ומטלות ולמען האמת גם הפרקים לא משהו...
כבר הייתי אופטימית, אחרי התגובה של שאנל לגבי האתופן, אבל גם 1200 מ"ג ביום לא עוזרים לי...
אז אולי פילים זה משתק, אבל אותי לא (למרות הדימיון...
) אז, מה קורה אתכם? איך אתם מסתדרים עם הקור החודר הזה?? קאריני, הדר - מה זה הפטפוטיה הסודית הזאת, עם כל ה-
??? גם אני רוצה בצ'אט!!!!!!!!!!!
מתגעגעת לכולם סופ"ש נעים

gaia20

New member
הי דובדבניל../images/Emo13.gif

האמת היא שלאף אחד לא יוצא לכתוב הרבה, אנשים כנראה עסוקים- לא כמוני, מסתלבטים כל היום בבית
מה הרופאה שלך אמרה לגבי כל הכאבים? אדוויל לא עוזר לך? לגבי כל ה
...טוב, אז יש בחור חדש בשכונה....
הוא חמוד, הוא מצחיק בטירוף...
אבל אני בנתיים לא מפתחת יותר מידי ציפיות.... ואם את רוצה להשתתף איתנו בשיחותינו הסודיות
אני אשלח לך את הכתובת של המסנגר שלי במסר אישי (בעצם, לכל מי שרוצה, כמה שיותר יותר טוב
) אני לא כותב אותה פה, כדי שלא כל פלוץ יכנס לי לשם ויטריד... חוץ מזה, בקשר לקור, אני מסתדרת איתו די טוב הפרקים במצב טוב, אין כאבים (אוי ווי...בטח עם הפה שלי, מחר אני קמה כולי כואבת...) אני לא יודעת אם קראת, אבל לפני כמה ימים כתבתי הודעה על מצב החלבון, חשבתי שהחלבון חזר למצב הקודם, לפני כל הטיפולים, בסוף התברר שלא קראתי את הבדיקה הנכונה, ובעצם החלבון נשאר כמו שהיה ,בערך, מהבדיקה האחרונה, יצא לי 1087 מ"ג חלבון בשתן, שזה עדין ממש גבוה(צריך להיות בין 20 ל 150...), אבל לאור העובדה שלפני הטיפולים היתי על כמעט 2000...היתי אומרת שיש שיפור טוב. ביום שני אני נפגשת עם הרופאה שלי, יש לי הרגשה מאוד חזקה שהיא תגיד לי שיש צורך בעוד טיפולים כימו' ולא תעביר אותי לכדורים וזה ממש מדכא אותי לעבור עוד טיפול כזה....אני כמעט בשלב של הרמת ידיים...אני בטח אפרוץ לה שם בבכי אם היא תגיד לי שצריך עוד טיפולים... בכל מקרה, זה מה שקורה בימים האחרונים.... שיהיה לכולם סופשבוע נעים

קאריני21

New member
כל ה - ../images/Emo8.gif

כבר גורמים לי ל -
כי כולם דפוקים!! אז מה? יש כבר 2 וזה מתקרב ל - 3 ... ועוד מעט עוד אחד. וזה כבר 4. ונשבר לי. כי כולם דפוקים. אחד יותר דפוק מהשני. ולאחד אני לא מצליחה להמשך בכלל .... למרות שהוא הרציני שבין כולם. היום הגיע הרמזור האדום (למבינות עניין) ואני קרוווועה מכאבים. נראה לי ביום ראשון אני חוזרת לכדורים שהפסקתי לקחת ... כי אני עצבנית כל הזמן ואפילו אותי זה מטריד. התחלתי לאכול כמו בהמה. להתעצבן כמו חיה. לבכות כמו אוקיינוס. בחדר שלי אני אפילו לא יכולה לישון כי קר שם בטירוף, יש לי נזילה בחדר וזה פשוט מדכא ומעצבן. ומי אמר שהחיים פשוטים? מי שאמר את זה ... שידחוף אצבע לתחת וישיר הללויה
החיים לא כאלה פשוטים .... פשוט צריך לדעת להתמודד. זה הכל. שום דבר לא פשוט כמו ששום דבר לא מושלם. עשיתי פה major digging .... ומספיק. חפרתי כמו שאומרים.
קארין ואם כבר בקטע של בדיקות וכאלה : 12.1.04 - תור לא.א.ג .... בטח יתן לי הפנייה ל C.T אוזניים. האוזן הימנית שלי נסתמה אתמול לפחות 3 פעמים בלי סיבה. (זו האוזן עם החולשה). וב - 22.1.04 תור לנוירולוג שגם הוא יביא לי הפנייה ל C.T ... כי מה לעשות ... קופות החולים קמצנים ....וצריך כמה שיותר כוח בשביל להוציא בדיקה מפגרת. מה שמזכיר לי שאני צריכה לעשות בדיקות דם לראות את מצב הדם שלי (שבטח צועק עליי שאני לא מתייחסת אליו). סה"כ אני לא מתלוננת על המצב הפיזי שלי. כי ... APLA זו המתנה שלי וצריך פשוט לדעת לשמור עליה. זה הכל

gaia20

New member
אצלי בבית קוראים לזה

"הדגל האדום"....
ועכשיו ברצינות- קארינוש...את יודעת, לא כולם דפוקים... ואת יודעת שאני לא אומרת את זה כי פגשתי מישהו חמוד, את יודעת שתמיד אמרתי את זה.....
אז נכון שיש קצת תקלים עם החבר'ה הפחות נחמדים והפחות מוצלחים...אבל כשפוגשים באחד הנכון, זה שווה את כל ההמתנה.

קאריני21

New member
יאפ ../images/Emo13.gif

זה לא משנה.... יש הרבה חמודים אבל עדיין - הם דפוקים
זה כמו שיגידו הבנים שכל הבנות דפוקות. זה לא משנה. היא יכולה להיות חמודה ומתוקה עד לאיזשהו ריב ואז הוא יגיד שהיא סתומה ודפוקה. it doesnt matter. סה"כ ... כל הגברים עדיין חושבים על דבר אחד .... ואם מישהו יגיד לי "אני שונה מאחרים" .... תחייכי ותגידי "כן, ואני מדונה"

קאריני21

New member
שוב אני בכותרות!!

לא להאמין שוב אני בעמוד הראשי של תפוז.
אההההההההההההה.......

כי את טיפוס מעניין.... ../images/Emo8.gif

יואו! כמה הספקתן לכתוב מאתמול...
יש לי שאלות לגבי כמה מן הדברים שרשמתן, אבל בשביל לא לפתוח עוד 20 הודעות, ארכז את כולן כאן: הדרי, הזכרת "אדוויל" - אולי אני טועה, אבל למיטב זכרוני כתוב בדף המצורף לתרופה שהיא אסורה לשימוש לסובלים מזאבת. לא?!?!?
לגבי שיחה עם הרופאה, אני במרדף אחריה כבר מעל לשבוע...
קאריני, אם כבר הזכרת רמזור/דגל אדום - האם גם אתן חשות בהחמרה במצב (לפחות במצב הפרקים, למי שסובלת מכך), בסביבות תאריך זה???? עד כאן שאלות רפואיות ועכשיו לחלק המעניין: אהמממ... בא לשכונה בחור חדש... איזה כיף!!
טוב, אני מניחה שאת לא רוצה לפרט על גבי דפי הפורום... לצערי, אני די בורה בכל עניין הצ'טים (למעט זה של "תפוז") התקנתי בזמנו מסנג'ר של "יאהו" ואני לא עושה בו ממש שימוש...
רוצות לקבוע בערב בצ'אט של הפורום???

gaia20

New member
המשך...

אדוויל אכן רשום בעלון שהוא אסור לחולי זאבת, אך בבירור עם הרופאה שלי היא אמרה לי שזה בסדר...שאני אתווכח איתה?
בקשר לגדל\רמזור, קבלו עוד הסבר- הרי ידוע שהלופוס קשור באיזשהי צורה להורמונים, הרי זו הסיבה שאסור לנו לקחת גלולות- מחשש להחמרה בזמן המחזור, הגוף, מבחינה הורמונלית נמצא בשיאו, אומנם אלו הם הורמונים טבעיים, אך לגוף שלנו לא ממש איכפת איך הם מגיעים, הוא פשוט לא מגיב טוב לעליה ברמת ההורמונים. וזו הסיבה שרובינו לא מרגישות טוב כמה ימים לפני, ובזמן המחזור. ד"א, אם תבדקו את זה לעומק, תוכלו לראות שיש עליה בשקיעת הדם, ברוב הפעמים זה יהיה לפני המחזור ולא בזמן המחזור. אני מקפידה לא לעשות בדיקות לפני מחזור שכן התוצאות יהיו מושפעות מזה. עדיף לעשות בדיקות אחרי. ועוד בקשר לבחור- הכל טוב חוץ משני דברים הראשון זה שהוא עוד לא יודע על הלופוס הוא רק יודע שאסור לי לקחת גלולות תירצתי את זה בזה שאני פשוט רגישה (הצגתי את זה יותר כמו אלרגיה....
) והוא יודע שאני אנמית, את זה לצערי קשה להסתיר, אני לבנה כמו סיד... אני מרגישה רע שאני לא מספרת לו, מצד אחד מצד שני, הוא עוד לא ממש מכיר אותי ואני לא רוצה שיבהל, אני מעדיפה לחכות קצת, כשהוא ילמד להכיר אותי יותר אני אספר לו. והדבר השני....הוא קצת קר... מה זה אומר? הוא לא מחבק בלילה...זה ממש חסר לי... ישנתי אצלו אתמול, וזה היה כמו לישון לבד...הוא בצד אחד אני בצד שני... לקח לי המון זמן להרדם ככה...הוא נרדם תוך שניה... אני גם חולת נשיקות...והוא לא ממש משתף עם זה פעולה... זהו, זה בערך... בקשר למסנגר, התכוונתי למסנגר שאותו אפשר להוריד מכאן- מסנגר אחרי שתורידי אותו, תשלחי לי מסר שהורדת ואני אתן לך את הכתובת שלי ואסביר לך איך לתפעל אותו, אם את לא יודעת.

אז, זהו ש....

ניסיתי כבר כמה פעמים בעבר (וגם עכשיו, באמצעות הקישור שלך), להוריד את המסנג'ר של "הוטמייל", ללא הצלחה!
כשאני לוחצת על "הורדה", נפתח לי דף ריק עם חלון קטן בצד שמאל למעלה... בהתחלה חשבתי שאני דפוקה ולא יודעת לתפעל את העסק, אבל באו אלי מומחים ממני, ניסו ו.. אותו הדבר...
אבל הצלחתי להוריד את המסנג'ר של "יאהו"...
(רק שאני לא ממש עושה בו שימוש...
) בקשר להתלבטות שלך לגבי הבחור, ערכנו בעבר שרשור בנושא ואני לא חושבת שאת צריכה להרגיש רע עם זה שאת עדיין לא סיפרת לו. לא כל דבר אנחנו מספרים על ההתחלה.. כשתרגישי נוח עם זה (ואיתו!), תספרי.. בקשר ל"קרירות" שלו, קצת קשה לחוות דיעה בלי להיות "שם". באופן כללי, בני האדם שונים במידת החמימות שהם מגלים והנתון הזה משתנה גם, לעיתים, עם הזמן... (יש כאלו שלוקח להם יותר זמן להיפתח) מצד שני, את גם יכולה ליזום..!
לא ציינת - כמה זמן אתם ביחד?

gaia20

New member
ועוד-

זהו, שמהתחלה הוא הצהיר על עצמו כמישהו שמגע זה דבר שממש חשוב לו איפה המגע נעלם?.... אני מנסה ליזום, הוא לא משתף פעולה... זה מוזר כי בטלפון הוא מפזר מילים יפות....ובפועל הוא שונה. כאילו הוא משדר לי מסרים כפולים....
פגשתי אותו רק לפני כמה ימים.... אני אפילו לא יודעת אם אפשר לקרוא לנו "ביחד"
זה ממש ההתחלה של ההתחלה.......

gaia20

New member
ובקשר לקישור

אצלי זה יורד בסדר גמור. תראי, הקובץ שוקל 6.25 מגה, אם יש לך אימייל עם נפח גדול אני יכולה לנסות לשלוח לך את קובץ ההתקנה, אולי אפילו לנסות לכווץ אותו בזיפ

קאריני21

New member
נעלמתי

גם אני טיפה נעלמתי. עוד לא מתתי אז אל תחגגו
הדרי - בקשר לבחור .... מי שמפזר מילים יפות ... אנחנו יודעים טוב מאוד שהוא לא טוב גם במעשים. מילים קל לזרוק באוויר. (אל תשכחי מה קרה לי לאחרונה) .... שבהתחלה זורקים מילים יפות והכל ... ווואללה מבפנים הכל רקוב. תנסי ליזום מעט...אבל אם זה לא יבוא גם ממנו ... זה כאילו תשכחי מזה. כמו שאירית אומרת ... יש טיפוסים גם כאלה. בדגל אדום בד"כ אני בנאדם די משותק. יש לי כאבי גב איומים שחבל על הזמן .... וגם כאבי ברכיים. (למרות שאני לא חולת לופוס) אבל שוב, משפחה זו משפחה ... ויש דברים דומים. ניסיתי לקחת CATAFLAM ... מה שהרופא ל"גנים קסומים" נתן ...וזה לא עוזרת לי. אבל היום קפצתי על 2 אקמולים. לא עזר. קיצור ... מסקנה. קארין, תחיי עם הכאבים אין מה לעשות זה מה יש
תגידו לי מה קורה עם המפגש והצ'ט ולא יודעת מה. הדרי, אני מתגעגע.... בעצם אני מתגעגע לכולם!
קארין

gaia20

New member
מה נעלמת?? מישהו נתן לך אישור להעלם

?????????????? עמדי דום!!!!!!!!!! ואל תרגיזי אותי!!!!! נשמה מתוקה שלי, התוצאות של הסקר כבר מפורסמות, נבחר יום... אל תשכחי שאני מתעלקת עליך ואת באה איתי מהתחנת רכבת!!!

קאריני21

New member
מה תחנת רכבת??

מה אני נראית לך הסעות מיוחדות?? למה מה קרה?
בשמחה הדרי. בשמחה. את יודעת את זה. אני אחכה לך מותק .... כמו מלכה תהיי אצלי!

gaia20

New member
חסר לך שלא תחכי לי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה