בוהריים טובים לכולנו

בוהריים טובים לכולנו ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? יה ראביייי איך זה ...איך שמגיעים לאמא התאבון חוזר.....פחחחחחחחחחחח
יאללה....להתעורר קצת..... ספרו מה עשיתם בחנוכה.....איפה חגגתם.....איזה הצגות ראיתם....היכן טיילתם..... אחלה יום לכולנו
ורק בריאות
מקסי

nony4

New member
שמחה לראות אותך פה

שלומנו בסדר, חוץ מזה שעייפה כמו שלא הייתי עייפה בחיים!!!! מה עשינו בחנוכה?? ת'אמת שאני לא עשיתי כלום, הילדים הלכו להצגה של סבא טוביה ועוד הצגה של בגדי המלך החדשים לפסטיגל לא לוקחת אותם השנה אבל יש את הדיסק המשך יום מקסים לכולכם וקצת להשויץ עם הבננות

הינה באתי , עם שניצל ביד ../images/Emo6.gif

ג' חולה יש לו צינון אז הוא שפוך משיכפרה עליו רצתי מהעבודה בלי השניצל ביד חחחחח להכין לו מרק
חנוכה שלנו היה חצי חצי כי בחלק הראשון היינו עם ארבעת הילדים טיילנו בכל מקום אפשרי כולל שחק אותה ,,, ובחלק השני היינו עם אחותי שהגיע לבקר מארה"ב טסו להם חודשיים שלמים שהיא היתה פה אלו היו הימים האחרונים כאן בחופשה לכן טיילנו והשתוללנו. בקיצור היה חג נהדר וכייפי. ולראות אותך כאן זה
יותר מכל דבר אחר

IAM20072007

New member
גם אני פה לדקותים

אנחנו חגגנו , ממסיבה למסיבה של הילדים, הראל השתתף מאוד יפה, לא האמנתי. אירחתי את משפחתי ומשפחתו של בעלי, היה ממש נחמד. הכנתי המון דברים טעימים יאמי. הינו בפסטיגל , שוב הראל הפתיע אותי איך שהוא ישב יפה ממש הוקסמתי. את עדן לקחתי ליום כיף לבד, הלכנו להצגה שטקטק (משהו כזה), היה נחמד ואח"כ הלכנו לקניון .היא מאוד נהנתה .וכמובן גם אני. עוד מעט אני יוצאת למפגש פורום בישולים , אצל גיסתי בבית, אז ביי בנתים ערב טובבבבבבבבבב

Purple Mushroom

New member
לילה טוב מקסימה ../images/Emo24.gif

אמא שלי עוד מעט מגיעה אלי לקצת זמן. בחנוכה בעיקר חגגתי (אבל גם עבדתי). זכורה לי במיוחד במהלך חנוכה אירוע\ מסיבה בצוללת הצהובה בירושלים ביום ראשון שעבר. 2 הרשומות האחרונות שלי נכון לרגע זה בבלוג שלי(בקטגוריית שלושים פלוס) מדברות על חוויות שקשורות בחג החנוכה, ומסיבות שהיו. לא ראיתי הצגות , ולא ממש טיילתי (אלא אם כן נסיעה לירושלים נחשבת סוג של טיול). המשך לילה טוב , והמשך שבוע טוב (היום יום שני עדיין , כן ?). מה שלומך מקסימה? את יותר מבריאה? מתאוששת? מחלימה?
.

../images/Emo51.gif לכולם !!!!!!!!!!

לאט לאט חוזרת לעצמי.... אתמול הייתי בביקורת בביה"ח...אמרו זה יקח עוד חודש , חודשיים עד שהכאבים יתחילו להעלם.... הגוף קיבל טראומה נוראית ולוקח לו זמן להחלים... חום הגוף מתקשה לווסת את עצמו...פעם 38 ופעם 34,9.... בקיצור...אין זמן למשחקים...הקטנה מפוצצת בגזים...והגדול זקוק להמון תשומת לב לאחר העדרותי ובצדק! אז בין לבין חוזרת לשגרה....הולכת לפה...נוסעת לשם...לאט...בקושי רב אבל חייבת להמשיך הלאה! שוב תודה לכולם על הכל הכל הכל!!!!!!! בינתיים רצה לחטוף תנומה לפני שהיא מתעוררת שוב כי אני גמורהההההה נשיקות מקסי

למעלה