בוהריים טובים...

nivos7

New member
בוהריים טובים...

רציתי לשאול , יותר לבקש המלצה
אם תוכלו להגיד על אתר מעניין (לא חובה מעניין , בשבילי, אתרי ספורט , זה דיי משעמן )שבו אתם גולשים .
(מלבד פייסבוק
)

לי יש אתר קומיקס רשת שאני עוקב אחריו כל יום במשך שנים.
אשמח להכיר

ShacharDawn

New member
;צהריים טובים

גם אני אוהבת את "ציאניד"

אני יכולה להמליץ לך על 9gag, אבל זה עניין של זמן להבין את הבדיחות שם למי שלא מכיר. http://9gag.com/

אין , לא היה וגם לא יהייה לי פייסבוק!! אבל אני בודק כל יום למי מהמפורסמים בשואו-ביז יש מומולדת באתר IMDB.COM וגם ככה יום כן יום לא אני נכנס לאתר englishrussia.com כי יש להם לפעמים פוסטים מעניינים ...

אני לא מצליחה להבין את האנטי נגד פייסבוק

בעיקר בגלל כל אלו שטוענים שזו פגיעה בפרטיות וכו׳. עוד מעט ממילא יחייבו את כולנו להיות מצורפים למאגר הביומטרי, ואז אפשר לשכוח מפרטיות ממילא.
יש לי ידיד כזה, שמתנגד נחרצות לפייסבוק וכבר איזה 3 שנים אני מנסה לשכנע אותו שייתן לזה צ׳אנס. עד כה, ללא הצלחה.

Sunshine Smiles

New member
ההתנגדות היא יותר על ההתמכרות

והאובססיה שאנשים נכנסו אליה בעקבות הפייסבוק.
הפייסבוק לכשצעמו הוא כלי נהדר, אבל אנשים מתייחסים לזה בצורה כלכך מוגזמת עד כדי התמכרות ואובססיביות שהכל סובב סביב הרשת החברתית הזו.
האינטרקציה ברשת החברתית הזאת הפכה להיות קודמת לאינטרקציה בין אישית, וזה בדיוק מה שמעורר כלכך התנגדות.
גם כשאנשים נפגשים פנים מול פנים עדין כל אחד מהם תקוע בתוך הפייסבוק או שמצטלמים ומעדכנים רק בשביל שכולם יראו בפייסבוק.
שלא נדבר על הניצול לרעה של הכלי הזה, בשניה כל דבר פרטי שיש לך אדם אתה יכול להפיץ לכולם ולעשות נזק בלתי הפיך.
שלא נדבר על זה שילדים קטנים היום מחוברים לפייסבוק 24/7 ונחשפים לכלכך הרבה דברים שהם לא אמורים בגיל הזה.
לאף אין פיקוח על זה ואף אחד גם לא באמת רוצה לאכוף,
מבחינת ההורים זה טבעי ונורמאלי והם נכנעים ללחצים האלה.

בשורה התחתונה, זה כלי מצוין
אבל תפס חלק מרכזי מדיי בחיים שלנו ומהווה תחליף לדברים רבים אחרים.
אין פלא שיש אנשים שמתנגדים לזה.

אם אתה לא טיפוס אובססיבי ונוטה להתמכרויות

אני לא רואה איך זו יכולה להיות בעיה. כל דבר צריך להיות במידה ובמינון הנכון, כך שאם אתה מסוגל לשלוט על עצמך, אני לא חושבת שפייסבוק ישתלט לך על החיים. אני מסכימה עם זה שהכול היום הפך להיות וירטואלי וחברויות בין אנשים זה כבר לא מה שהיה בעבר, כי היום אתה פשוט יכול להיות חבר של מישהו בלחיצת כפתור, מבלי באמת להכיר אותו... מצד שני- זו דרך קלה ונוחה יותר להכיר אנשים חדשים, ופייסבוק הוא גם אחל׳ה כלי לשיווק רשתי ולפרסום של עסקים או שירותים.
אני יכולה להעיד שבזכות פייסבוק נכנסו לחיי הרבה מאוד אנשים שהקשר איתם עזר לי בתחומים מקצועיים, למשל. יש לי גם מספר חברים קרובים שזכיתי להכיר בזכות הפורומים שניהלתי (ועדיין מנהלת) ובזכות הפייסבוק.

h a j b i

New member
כל אחד רוצה להיות מיוחד במשהו

אז אצלם זה הקטע של "אין לי פייסבוק". לחלק זה באמת עדיף ככה, אחרים לא יפתחו גם אם יבינו שהיתרונות עולות על החסרונות כי זה "הקטע שלהם" והם לא בקלות יוותרו עליו.
אל תנסי להבין.

אצלי זה ממש לא ככה .. טוב אולי טיפה
אבל מה לעשות שאין לי צורך בכזה פרופיל כי מספיק לי שאני כותב כאן וגם ככה אין לי כוח לכל החפירות האלו של אנשים בפייסבוק

ושאני לא אתחיל בכלל להגיב על הנושא של וואטסאפ

h a j b i

New member
בטח שכן

תזכור תמיד שגם אלה ש "לא אכפת להם מה חושבים עליהם" היו רוצים שיחשבו שלא אכפת להם מה חושבים אליהם (כי אם לא, יש כל מיני הפרעות מתאימות לאנשים כאלה).

Purple Mushroom

New member
לאח שלי ולגיסתי לא היה פייסבוק הרבה שנים.

בתקופת החתונה שלהם לא היה להם, ופתאום לפני כמה זמן, יש להם, וקורא פוסטים שלהם, בעיקר על חוויות של אחיינית שלי הקטנה. (כבר בת שנתיים).
אח שלי, (יש לי רק אח אחד), זוכר שהוא מתנגד מאוד למאגר הביומטרי. הסביר לי את זה יותר טוב ממה שאני מסביר.
מקווה שלא יהיה מאגר ביומטרי כמו שרוצים. אולי אפשר להשיג פשרה בנושא. (ונדמה לי שדנו בזה בפורום גם בזמנו).

Purple Mushroom

New member
אהבתי.

לא גולש, אבל לפעמים נכנס דרך רשתות חברתיות, 9gag .
ויש כמובן את הבלוגיה, ויש את טוויטר, ויש את גוגל, ויש את ג'ימייל, ויש את גוגל פלוס :)

למעלה