בווווווקר....!

בווווווקר....!

אממממ.... רציתי לשאול.... יש הבדל בין "דפוק וזרוק" של בנים, ל"דפוק וזרוק" של בנות??? כאילו למה יש סטיגמות אחרי זה? ולמה לבנות אסור, או לא מקובל? (אגב לא דיברתי על סטוץ אלא דפוק וזרוק...)

ההבדל הוא......

שסטוץ זה בדרך כלל אנשים שלא מכירים, וזה משו חד פעמי.... כאילו היום נפגשנו היום זרמנו סבבה וזהו... דפוק וזרוק זה עניין יותר של התחלת קשר, מה שלפחות ככה נראה, ואז אחרי הסקס זורקים...

ההבדל הוא רק בביצוע.......

השוטים/ות שביננו נוטים לשבוע נחת הן כזורקים והן כנזרקים. בכל מקרה,רובם/ן ככולם/ן אינם מוצאים חן בעיני עצמם/ן בערבו של יום.

יש הבדל:

"סטוץ" זה סתם סוג של אינטראקציה. בביטוי "דפוק וזרוק" יש איזשהו זילזול נרמז כלפי הצד השני, מה שלא חייב להיות בסטוץ.

tokit

New member
אין הבדל..

אולי נשים דופקות וזורקות עם יותר רגש, אבל המעשה והתוצאה זהים. לדעתי לבנות מותר כמו לבנים..

AlteX

New member
לי אישית אין בעיה עם סטוצים

כלומר, לי אמנם זה ממש לא מתאים, אבל מי שאוהב - למה לא? ההבדל בין סטוץ ל"דפוק וזרוק" הוא הבדל מוסרי. בסטוץ מוסכם על שני הצדדים שלדבר אין המשכיות ולא מערבים רגשות (למרות שעל רגשות קשה לשלוט). בכל מקרה, אם מישהו בסוף נפגע רגשית זאת אחריותו בלבד. "דפוק וזרוק" זה בעייתי, כיוון שזה מצביע על חוסר התחשבות בצד השני או סוג של ניצול. לא מקובל עליי, לא משנה אם הצד הזורק הוא גבר או אישה. אני לא מדבר כאן על מקרים של יצאו ביחד, שכבו, היא התאהבה מייד אחרי והוא לא... זה לא שהוא תכנן לא להתאהב. אני מדבר על אלה שמתכננים מראש: "אבטיח לה הרים וגבהות, אגיד לה כמה הייתי רוצה אישה כזאת בחיי, ואחרי שתתמסר אעלם לי..."

לנרקומינית ולסקרלט ../images/Emo8.gif

קודם כל, דפוק וזרוק, זה ניצול מיני ללא כל התחשבות, כאשר לאחר האקט, צד אחד נפגע. קיימת הולכת שולל של אחד מהצדדים. דפוק וזרוק זה דבר מגעיל ומכוער, לא משנה אם אם ה"דופק וזורק" הוא בן או בת. שום דבר לא אסור, תעשי מה שאת רוצה, נרקומינית, רק תזכרי, שאם את עושה דבר כזה, את פוגעת בצד השני בכל מקרה, בצורה מאוד אכזרית, כי בשביל לדפוק ולזרוק, את חייבת למכור למעורב השני אשלייה, או הבטחה, גם אם היא מרומזת בלבד, ולאחר האקט המיני, לאחר שהשגת את מבוקשך, והבחור כבר תולה תקוות, או מפתח ציפיות ואת נוטשת, הוא מתעורר מהאשלייה, שאת מכרת לו, ונותר פגוע - את באמת מעוניינת לפגוע ככה? סטוץ זה אקט מיני, ללא כל מחוייבות רגשית, המוסכם על שני הצדדים, ומובטח, שאיש לא יפגע, כאשר בסופו כל אחד ילך לדרך מינית/רגשית משלו.

למעלה