הי חמודה... אז ככה...
באתי אליו הכי טבעית שיכולתי. היה לנו נושא אחר לסגור לפני ה"מפץ הגדול". באתי אליו בגישה של: "קודם כל אתה צודק" ואחרי שריככתי אותו ככה (הוא באמת צדק!) הסברתי לו שיש לי הפרעות שינה (לא נכנסתי יותר מדי לפירוט). הוא שאל אותי מה אני מתכוונת לעשות כדי לפתור את זה ואמרתי לו שאני אקח כל טיפול שיידרש, כי זה חשוב לי קודם כל לבריאות שלי עוד לפני הכל, ואני מתכוונת לעבוד על זה בגדול! הוא אמר שזה התנאי שאני אשאר שם, כי הוא לא מוכן לשלם לי על תפוקה כל כך דלה... ובקשר לאספקט המקצועי באתי אליו בגישה של: "אני רוצה ללמוד ממך, להחכים, להפנים וליישם" ולא בקטע של התגוננות, והוא נתן לי כמה טיפים איך לעבוד יותר נכון, נתן לי תרגיל לעשות בבית, ואפילו לא קטל אותי יותר מדי (אני מייחסת את זה לעובדה שהמזכירה לא היתה היום ואני מילאתי גם את מקומה - היינו - הוא היה זקוק לי יותר היום). ועכשיו עוד משהו, ופה אני צריכה ייעוץ: ההערה המרכזית שלו (מלבד נושא חוסר הריכוז שלי) היתה, שאני מסרבלת ומסבכת כל דבר, ושאני ככה גם בחיים שלי (מה שנכון) ושאם צריך לנפח דברים ולסרבל אותם - אני הראשונה שיבוא אליה... הוא צודק. זה מתבטא בחשיבה מקובעת, בניסוחים מסורבלים, בקושי לתת פתרונות יצירתיים במצבים שאינם קלאסיים, לחשוב קדימה, להפריד בין העיקר לטפל וכד'. לזה הוא דווקא לא ידע לתת לי פתרון. אני מכנה את זה "כבדות". מישהו מוכן לעזור לי ולתת לי רעיונות איך להתמודד עם זה? כי זה משהו שהוא לא ידע לתת לי בו הכוונה... ועכשיו הצהרה גורפת: אתמול קיבלתי החלטה ללכת לישון מוקדם ויהי מה. בהדרגה, לא בבת אחת. אז אתמול הלכתי לישון באחת וחצי (לעומת 4 בבוקר בדרך כלל) שזה ממש נפלא. עדיין נרדמתי על השולחן בעבודה היום, אבל אני יודעת שזה ישתפר ויעבור. זה חייב לעבוד. זה הבריאות שלי, ויותר מזה - זו העבודה שלי שמוטלת כאן בסיכון... ואני חייבת לעשות משהו כדי להתגבר על זה ולא רק לרטון כל הזמן. אז תחזיקו לי בבקשה אצבעות... רק הסיוטים האלה שייעלמו כבר... זה מה שמפחיד אותי... קשה לשנות שעון ביולוגי של אנשים שמעדיפים לישון בבוקר ולעבוד בלילה... טוב, טחנתי את המוח מספיק... אשמח מאוד לתגובות, עצות, ושאר ירקות. לילה טוב שיהיה לכולנו למרות הכל, ושנקום לבוקר חדש עם חיוך על השפתיים!