בוזיקית איך הייתה היום השיחה עם

בוזיקית

New member
הי חמודה... אז ככה...

באתי אליו הכי טבעית שיכולתי. היה לנו נושא אחר לסגור לפני ה"מפץ הגדול". באתי אליו בגישה של: "קודם כל אתה צודק" ואחרי שריככתי אותו ככה (הוא באמת צדק!) הסברתי לו שיש לי הפרעות שינה (לא נכנסתי יותר מדי לפירוט). הוא שאל אותי מה אני מתכוונת לעשות כדי לפתור את זה ואמרתי לו שאני אקח כל טיפול שיידרש, כי זה חשוב לי קודם כל לבריאות שלי עוד לפני הכל, ואני מתכוונת לעבוד על זה בגדול! הוא אמר שזה התנאי שאני אשאר שם, כי הוא לא מוכן לשלם לי על תפוקה כל כך דלה... ובקשר לאספקט המקצועי באתי אליו בגישה של: "אני רוצה ללמוד ממך, להחכים, להפנים וליישם" ולא בקטע של התגוננות, והוא נתן לי כמה טיפים איך לעבוד יותר נכון, נתן לי תרגיל לעשות בבית, ואפילו לא קטל אותי יותר מדי (אני מייחסת את זה לעובדה שהמזכירה לא היתה היום ואני מילאתי גם את מקומה - היינו - הוא היה זקוק לי יותר היום). ועכשיו עוד משהו, ופה אני צריכה ייעוץ: ההערה המרכזית שלו (מלבד נושא חוסר הריכוז שלי) היתה, שאני מסרבלת ומסבכת כל דבר, ושאני ככה גם בחיים שלי (מה שנכון) ושאם צריך לנפח דברים ולסרבל אותם - אני הראשונה שיבוא אליה... הוא צודק. זה מתבטא בחשיבה מקובעת, בניסוחים מסורבלים, בקושי לתת פתרונות יצירתיים במצבים שאינם קלאסיים, לחשוב קדימה, להפריד בין העיקר לטפל וכד'. לזה הוא דווקא לא ידע לתת לי פתרון. אני מכנה את זה "כבדות". מישהו מוכן לעזור לי ולתת לי רעיונות איך להתמודד עם זה? כי זה משהו שהוא לא ידע לתת לי בו הכוונה... ועכשיו הצהרה גורפת: אתמול קיבלתי החלטה ללכת לישון מוקדם ויהי מה. בהדרגה, לא בבת אחת. אז אתמול הלכתי לישון באחת וחצי (לעומת 4 בבוקר בדרך כלל) שזה ממש נפלא. עדיין נרדמתי על השולחן בעבודה היום, אבל אני יודעת שזה ישתפר ויעבור. זה חייב לעבוד. זה הבריאות שלי, ויותר מזה - זו העבודה שלי שמוטלת כאן בסיכון... ואני חייבת לעשות משהו כדי להתגבר על זה ולא רק לרטון כל הזמן. אז תחזיקו לי בבקשה אצבעות... רק הסיוטים האלה שייעלמו כבר... זה מה שמפחיד אותי... קשה לשנות שעון ביולוגי של אנשים שמעדיפים לישון בבוקר ולעבוד בלילה... טוב, טחנתי את המוח מספיק... אשמח מאוד לתגובות, עצות, ושאר ירקות. לילה טוב שיהיה לכולנו למרות הכל, ושנקום לבוקר חדש עם חיוך על השפתיים!

חוזליתה

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

כל הכבוד על הגישה. לגבי מה שאת מכנה "כבדות" הלוואי והיה לי רעיונות, אני גם כזאת וגם אני צריכה ייעוץ בנושא. מחזיקה לך אצבעות בעיניין השינה, זה כל כך מצחיק, לא צריך יותר מלילה אחד לבן בשביל שהיום יתהפך אבל בשביל להחזיר את זה לקדמותו צריך לפעמים גם חודשים:) אני יודעת שלא תוותרי ובטוחה שתצליחי.

בוזיקית

New member
תודה נשמה ../images/Emo141.gif

אכן קשה העניין הזה עם השינה, אבל אני לא אוותר. אני אשנה את זה, לא יודעת איך, אבל אם אני רוצה את זה מספיק חזק זה יקרה. ואני רוצה. איך אמרתי מקודם למותק? אין דבר כזה לא יכולה! זה קשה, זה מאוד קשה אפילו, אבל זה לא מונע ממני לנסות ולדעת שעשיתי הכל בשביל שזה יצליח. אני כבר שנתיים ישנה שעתיים בלילה, וגם אז יש לי סיוטים. הלוואי שאלוהים יתן לי כוח להתמודד עם הכל, כי אני באמת מרגישה חנוקה... תודה שחיממת את לבי יקירה. מקווה שמישהו יתן לנו עצות לחיים קלילים יותר. אני זקוקה לזה בדחיפות בכלל לחיים ובפרט לעבודה... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

לילה טוב בוזיקית

טקס קבוע לפני השינה שיעזור להוריד טורים, יכול לעזור. כמו- שתייה, מקלחת, צחצוח שניים, קריאת ספר. ספר יכול לעזור למקד את המחשבות ולמנוע מחשבות מטרידות שמפריעות לשינה. עברת בהצלחה את השיחה אתו- כל הכבוד. הוא לא קטל אותך לא כי הוא היה צריך אותך אלא תני לעצמך קרדיט שזה נבע מהאופן מעורר ההערכה בו ניהלת את השיחה עמו. יש לך משימה עכשיו לשון. ייתר המשימות, לאט לאט... ועכשיו- למטה מאמי.

בוזיקית

New member
../images/Emo51.gif רק לפני שעתיים התעוררתי...

אבל את צודקת. אני אעשה את זה ואמשיך להילחם בהרגלים שלי כדי לשנות אותם! אני יותר חזקה מהם! ונכון - גם אתן לעצמי קרדיט על האופן שבו התנהלה השיחה. יש לי כל כך הרבה ללמוד ולשנות... תחושה כאילו אני לא מספיקה שום דבר... אבל את צודקת, כל דבר בזמנו... וכן, אשמח לשמוע הצעות להפיכת החיים לקלילים יותר, למרות שלדעתי זה עניין של אופי... חייבת לשנות כל כך הרבה... טוב, שיהיה לכולנו לילה טוב למרות כל מה שהיה היום... ותודה לחוזליתה ולגילה...

../images/Emo45.gifבראבו בוזי

צעד ענק כל הכבוד לך, ובאמת אני ממש מקווה שתוכלי ליישם כמה דברים בעיקר את הקטע של השינה כי לאורך זמן זה ממש בלתי אפשרי הנפש שלך חייבת קצת רוגע ושקט. אגב מסקרן אותי כשהוא זימן אותך לשיחה לא פחדת לא נלחצת?

למעלה