בוזיקית,

בוזיקית,

את מוכנה להסביר לי מה את עושה בחלומות שלי, חלמתי עליך הלילה חלום מוזר. אני לא זוכרת אותו כל כך ר\אבל היו שם המון מים וגלים גבוהים, מאוד מאוד גבוהים. גל אחג שהתנפץ אל החוף הגיע עד הבתים סביב כיכר רבין. וגם את היית שם, אם כי את ההקשר שלך אני לא זוכרת מישהו מבין בחלומות????

חוזליתה

New member
זה תלוי בהרבה דברים

אם תוכלי להיות יותר ספציפית. מה ראית בידיוק (אם את זוכרת). למים היה צבע מסויים? ראית את הים בברור? המים היו נקיים או מלוכלכים? ראית את עצמך או מישהו אחר במים? באיזה תאריך ובאיזו שעה חלמת את החלום- התעוררת ממנו או שזה היה בתחילת השינה? אם תוכלי לתת יותר פרטים אני יכולה לבדוק לך בספר של פתרון חלומות...

ואווו

אני לא ממש זוכרת פרטים, אני רק יכולה להגיד שזה היה לפנות ערב, בחוץ כבר היה חושך אחרי שהשמש שקעה, הים היה סוער בגוונים כהים של ים סוער, היה הרבהה שחור בחלום הגלים היו מאוד גבוהים כפי שכתבתי ולא, הים לא היה מלוכלך, היה המון קצף. הבן שלי היה במים. ואת זה ממש קשה לי לכתוב, יש לי גם ילדה אבל הוא זה שהיה במים.חלמתי אותו ביום חמישי האחרון והתעוררתי מהחלום זה היה בסביבות שבע בערב (עבדתי לילה לפני כן הייתי עייפה כל אותו היום) החלום הוא זה שהעיר אותי, קמתי מבועתת אין לי מושג איך בוזי נכנסה לחלום, ולא קראתי את העניין שלה עם הים לפני כן, מזמן לא קראתי הודעות פה. ותודה רבה רבה

אני אנסה .......

החלום מעיד לפי דעתי על יצירתיות, כשרונות פוטנציאליים. זה שחלמת שהבן שלך היה בתוך המיים אומר הצלחה בעסקים, גמול על מעשים טובים בעבר .... לפי דעתי החלום מאד חיובי. יש לך קונפליקט פנימי עם עצמך בנוגע למשהו שקשור בעבודה? יש משהו מן מלחמה עם עצמך ...משהו שקשור עם הבן? מקווה שקצת עזרתי . פתירת חלומות זה תחביבי בלבד. אריה

מוזר,

אתה מתאר חלום חיובי, ואני מודה לך על כך, אבל התעוררתי מחלום בעתה, מזיעה, עם הרגשה קשה, הצבעים שלו היו קשים, התחושה שמלווה אותי מאז קשה. התמונה של הגל הענק ששוטף את כל החוף ומגיע למרחק כל כך רב מפחידה אותי אתה בטוח שאני אמורה להיות אופטימית אחרי חלום שכזה?

לא בטוח , - זו מילה גדולה לי מידיי

אבל אני כן חושב שהחלום חיובי. הגל הגדול מסמל לדעתי קונפליקט שיש לך עם משהו. אבל החלום חיובי. ודרך אגב... עיינתי הכרטיס שלך וראיתי שם את ההודעות האחרונות ואת זה שחיפשת אותי. אז אל דאגה , לא ראיתי כלל את מה שהיה והכל בסדר.

בוזיקית

New member
בעעעע... ואי אני לא מאמינה... ../images/Emo12.gif

אולי כי דיברתי פה בפורום מלא פעמים על זה שאני רוצה ללכת לים, וסיפרתי על רשמי הביקור בים עם אחותי בתחילת השבוע? זה מטריף אותי - את לא היחידה מפה שחלמה עלי בזמן האחרון... מעניין באמת למה...

בוזיקית

New member
ואת לא יודעת איזה חלום לי היה מקודם

בשנת הערב / לילה שלי חלמתי שאמא שלי ואני נוסעות באוטובוס ופוגשות שם את ריטה... מרוב התרגשות ירדו לי דמעות (במציאות אני לא מי יודע מה מתה עליה) והיא ראתה שאמא שלי חולה ואימצה את ידי וליד כולם התחילה לשיר את "התקוה" וביקשה שאצטרף אליה... שלושתנו ירדנו באיזה שהוא מוסך, וביקשתי ממנה חתימות בשביל גילה ובשביל דולידול והיא נתנה לי!!! איזה קטעים... מעניין רק למה הצבעים בחלומות שלי תמיד כהים כל כך ואפלים, ואיתם גם התחושות...

חלומות ../images/Emo29.gif

הם בעיני קודם כל תקשורת,מסר. תקשורת בין הלא מודע של האדם אל המודע שלו, תקשורת בין חלקים שונים שלנו לבין עצמם כשהם מיוצגים באנשים השונים המופיעים בחלומות שלנו ולא פחות חשוב- תקשורת בין האדם המספר את החלום לאדם שהוא בוחר להביא לו את החלום. מזווית זו, נסיון להבין את החלום תלוי לא רק בברור האסוציאציות האישיות של החולם אלא גם -למה החלום הזה מובא עכשיו ומה המסר שלו באינטראקציה הבין אישית שבה הוא מובא. אין לי את כל התשובות לשאלות האלו. נדמה לי שהחלום של גוונים נועד לומר לבוזיקית משהו (אולי שהיא משמעותית לה) והחלום של בוזיקית נועד אולי לומר לי ולדולידול שאנו חשובות לה. זה חלום על שאיפה לנתינה מדוייקת. כל אחד רואה ויודע מה דרוש לשני ומנסה לספק לו בדיוק את אותו הדבר שהוא צריך (לך, בוזיקית תקווה ותמיכה עם אמא, לי ולדולידול, חתימה של זמרת שאנו אוהבות). ויש תחושה של פליאה כשזה אכן קורה ככה (היא נתנה לי!! איזה קטעים). בחיים זה אכן לא תמיד כך... אולי על כך הצבעים האפלים והצער. ובעיקר, מה שחשוב זה שאפשר לראות דרך החלומות שהדמויות כאן בפורום, שלי ושל הגולשים בעיקר הקבועים, וירטואליות ככל שתהיינה, יכולות להיות מפונמות ולהשפיע על העולם הפנימי שלנו, להופיע לנו בחלום ולהפוך לחלק מאתנו ביומיום. אז תשאירו לי מקום לחבק אתכם בחלום...

אכן,

אין ספק שהתת מודע קורא לנו בחלומות ומכריח אותנו להתמודד עם אותם דברים שאנחנו מעדיפים לא להתמודד איתם. ןלכן זהו חלום. מעבר להתמודדות יש גם חוויות מתקנות בחלומות, אילו חלומות ברורים שאתה מתעורר בבוקר ומבין מה חלמת, החלום הזה בלבל אותי.... אבל תודה ענקית לכל פותרי החלומות היה מרתק לקרוא את תשובותיכם

בוזיקית

New member
גילה ודולידול כנסו בבקשה ../images/Emo70.gif

ככה אני טורחת וחושבת עליכן ומבקשת מריטה הגדולה חתימות בשבילכן ואתן לא מגיבות? אפילו בחלום אני חושבת עליכן... לפחות תעריכו את זה

קצת מבינה..

מים בדכ מבטאים רגשות.. את מתארת בחלום המון רגש בלי גבולות... (הגיע עד הבתים..) בית מתאר לרוב את עצמנו...

נו אז?

למה הפסקת באמצע? מה זה אומר שגל ענק שוטף את הבתים זו לא הפעם הראשונה שאני חולמת על מים וגלים גבוהיםבדרך כלל זה ים סוער עם גלים עד השמיים....

לא הפסקתי באמצע..

אני חושבת שהחלום משחרר קצת מעומס הרגש שיש בך.. את סערת הרוחות, קצף של רגשות... גועשים בתוכך.. שיתפת אותנו על החלק האימהי שדואג בך.. זה בדיוק מה שאומר החלום שלך.. הדאגה לילדים.. יתכן והחלום מנסה לתת לך עזרה, אולי נסי לפרט יותר.. אם את רוצה לגעת בחלומותיותר, שימי לך דף ועט ליד המיטה, עם ההתעוררות רישמי הכל.. וננסה יחד להבין :)

וואו, תודה את ממש פוגעת בול

אכן פתיחת שנת הלימודים בקרוב, מעלה בי חששות רבים הקשורים בילדיי, אם כי את זה פיענחתי לבד, לצערי אני לא ממש זוכרת את כל החלום חוץ מהמצאותה של בוזי שם שלא ממש ברורה לי. וכן אני בתקופה סוערת ושוצפת גם את זה אני יודעת. לא ידעתי שמים קשורים לרגשות זה חדש ומעניין, אאמץ את הצעתך וארשום את פרטי החלום להבא. תודה

בהצלחה:)

עניין בוזי... חישבי מה היא מסמלת לך.. מה את מרגישה, חושבת.. עליה..איפה החלקים האלה מזוהים בך.. אני עשיתי עבודה רצינית עם החלומות שלי.. ללא ספק זו חוויה מדהימה

למעלה