בוז לצה``ל

אלוני.

New member
בוז לצה``ל

הרמטכ``ל בהתבטאות פומבית חסרת תקדים כלפי האלוף עוזי דיין , תת רמה ! עצוב לשמוע את הדברים , לראות את מי שלכאורה מופקד על צה``ל ועל ביטחון המדינה , מי שאמור לשמור על קור רוח במשברים קצת יותר גדולים מאבד את עשתונותיו ומשתלח בסגנו במילים בוטות אבל בעיקר קטנוניות . שאול מופז איש קטן , היום אצלי הוא קיבל דרגות רב-עלוב .

בושה לצה``ל ולא בוז. מופז מפזז

סוף ימי הקדנציה קרבים ואולי רב מופז פוזל לרב עובדיה ורוצה לבקר מאחרי הרב בריח את צחנן אריה - בקיצור, נא להבליג ולהתאפק ימיהם אוזלים. כשאלוהים רוצה להעניש הוא קודם לוקח לאדם את שכלו. העונש בא לבד.

מופז הוא שצריך להתבייש שכך דיבר

מספיק עם השיטה שהארגון אשם. השלם הוא יותר מסכום מרכיביו והשלם הוא ישות אחרת. הפרטים הם האחראים למוצא פיהם. כשהרב אלוף מדבר כעלוב אז לא דובר צה``ל שלא מנע אשם ולא צה``ל. מי שזורק בוץ מתלכלך. צה``ל הוא כולנו ואנחנו לא אמים. אין דבר כזה שנקרא כשל מערכתי. יש אנשים ויש אחריות אישית. אם צה``ל אשם אז כולם אשמים ואין אחראי. ולכן מופז איז טו בי בליימד. והסוף בגלל ג`ק סמית החיפושית האדומה מהמערה החשמלית וזה לא יפה לצחוק על חסמבה. הלוואי שהיתה מטפלת בכל העשבים השוטים.

אלוני.

New member
רב עלוב מופז

הוא בהחלט אשם , לבד . צה``ל זה לא אני , אין לי כוונה להיות צה``ל . בסופו של דבר האחריות של מופז, דיין, חלוץ, יעלון, או כל אחד אחר מאלופי צה``ל היא האחריות האמיתית . זו דרך חייהם ולזה משולם שכרם . הם המשפיעים על ההוה והעתיד של צה``ל . הם המפקדים , הם קצה הפירמידה הפיקודית, והקצה נראה רע הם ממנים את הרמטכ``ל של מחר ושל עוד עשר שנים , והעתיד נראה רע.

אלוני.

New member
חסמבה , חסמבה

עזוב את הרב עובדיה . ההתנהגות של מופז ראוייה לכל גינוי ללא קשר לאף אחד ובלי ציניות , דברי עוד כמה חברים במטכ``ל לאחרונה הביאו אותי לומר בוז לצה``ל ולא רק לרמטכ``ל. היציאה לתקשורת בכל מיני תסריטי אימה של אלופיפ בויכוח על תקציב הצבא , דרך ורמת ההתבטאות פאטתית למדי . קרא היום בידיעות את הראיות עם מפקד חיל האוויר , הקשב לרוחות שנושבות מהצבא .....

ms2001

New member
בוז לצבא כזה ולמפקדים כאלה!!

צבא אכזרי ללא רחמים ומפקדים גזעניים בוז לצה``ל,למפקדים,לחייליםולרמטכ``ל בעצמו. צדקת במאה אחוז.

למעלה