התנ"ך איננו מסמך מחייב על פי החוק.
זה ספר שמתיימר להיות ספר היסטוריה של עם ישראל, אבל למעשה הוא "המיתולוגיה היהודית".
אין שום ראיה שמה שכתוב בו הוא נכון, ויתרה מזאת, אף אחד לא דתי ולא חרדי לא מקיים מה שכתוב אלא מה שמליוני פרשניו ברוב חוצפתם מרשים לעצמם להחליט מה הפירוש במיליארדיי פרושים, למרות שברוב המקרים הפירוש הוא שיקרי ואין לו שום קשר למה שכתוב, וכבר הצגתי מספיק דוגמאות כאלו.
הדבר המטורף הוא לקחת את "המיתולוגיה היהודית" ולהפוך אותה לספר קדוש.
מעולם לא הסינים ולא היוונים לא חלמו לקחת את המיתולוגיה שלהם ולהפוך אותה לדת, ובטח לא להפוך את זאוס או אפולו או הרה ואחרים לאבות האומה הקדושים.
עובדה שאת המיתולוגיה היוונית לא לומדים בשיעורי דת [כי אז החרדים ישתוללו] אלא לומדים בספרות , כשרוצים להצביע על מנהגים או חיים או הלך מחשבה באותה תקופה , וכדומה.
כל המסבירים והפרשנים למינייהם שממציאים מליארדים של פרשנויות הם קישקוש מוחלט, כיוון שהיום גם אנשים מהשורה מפרשים באופן הזוי לחלוטין, ולכל רב הפירושים שלו, כאשר לכל פרט כתוב יש מליוני פרשנויות, ואפילו המטורפות ביותר.
כתוב גם שמעשים מסויימים נושאים עונשי מוות בתליה,שריפה, סקילה, בחרב וכו - אז זה לא נחשב ? כבר אמר מישהו חכם:
"אם אתה מאמין, תאמין עד הסוף".
לא רק מה שמוצא חן בעיניך.
לא יתכן שאנשים מציגים עצמם כדתיים או חרדים , מהדתי לייט ועד פינטו וחבר מרעיו ואחרים, שיש צו של הרמב"מ שמי שיוצא מארץ ישראל מותר לו רק בארבע נסיבות מסויימות ולפרק זמן קצר.
אבל כולם נוסעים הלוך ושוב, נוסעים לטייל בכל העולם ונוסעים להתגורר בארה"ב או ארצות אחרות ובאים לביקור מידי פעם, למרות דינו של הרמב"מ שמי שיוצא לחו"ל דינו כדין עובד עבודה זרה , אז מה יש להם לדבר על כשרות ?
הכל הצגות נחותות לחלוטין.
את רוצה להאמין במשהו ? ואני לא מאמין ? -
אני בהחלט מאמין באנשים (בזהירות הנדרשת), מאמין בבני משפחתי, ומאמין במדע שמשך מספר מועט של מאות שנים תרם לנו יותר מהמיתולוגיה היהודית הדורסנית והחשוכה משך אלפי שנים.
במשפט שהארץ מובטחת לאברהם מפי החבר הדמיוני אני בהחלט משתמש בחו"ל כשמישהו טוען שאנחנו גוזלים את אדמות הערבים (והם הרי מאמינים בברית הישנה), וזה כדי לא להיכנס לויכוח שלא נגמר למרות שיש לי במחשב ספריה שלמה שמבהירה הבהר היטב את המתרחש.
עובדה שאפילו בנושא יסודי ובסיסי שהוא ליהודי מאמין - "עשרת הדיברות", ההנהגה הדתית משקרת בעזות מצח מה הן עשרת הדיברות שכן ניתנו לבני ישראל, והכל כדי לשלוט בהמונים בהטלת פחד מעונשים נוראיים.
הטיעון שאברהם קדוש למוסלמים זה נכון והוא קוראים לו "אל-חאליל", אליהו הנביא נקרא "אל חיידר" וכנ"ל משה ואהרון ואחרים. אבל המוסלמים מנכסים אותם לעצמם.
הקוראן - הוא הומצא בערב הסעודית במכה בשנת 614 לספירה ולא בישראל, למרות זאת הקוראן משתמש בחוקי התנ"ך כדי לתקוף את היהודים.
הנצרות - בוודאי, היא נולדה אצל ישו שהיה יהודי והחליט להמציא דת חדשה כשהוא חי בין נצרת לבית לחם הגלילית (לא מה שחשבו שמדובר בבית לחם הצרויה, ואז המציאו אתרים שהוא עבר בהם כביכול בדרך לבית לחם הצרויה).
למה כל כך קשה לאנשים להתנתק משטיפת המח של הדבר שנקרא דת ?
אחרת תהיה תחושה של חוסר שייכות ?
אז למה הוקמה המדינה כאשר 95% מאלו שהגיעו לכן היו חילוניים גמורים ???
פשוט לגמרי - הדתיים ניצלו את כוחם באחדותם שנובעת מהטלת פחדים למאמינים באמונות הטפלות, אלו שנשארו התפתחותית אמות שנים בפיגור, וכך הם מצליחים להכניע את הממשלות לרצונם , ולכפות את הכפיה הדתית על כלל הציבור - שעל אחר שעל , בסבלנות אין קץ , עד שלא יישאר חילוני אחד, כן , גם מי שטוען שהוא יהודי וצריך להאמין במשהו, הוא יוכרח לפעול לפי דרכם , אחרת, הוא יהיה מוקצה מחמת מיאוס וימאס בחייו.
אני יודע שאחרי מאות שנים של שטיפת מח, זה קשה לשכנע אנשים לצאת מהתלות הזו בחבר הדמיוני וחבר מרעיו, אבל חייבים לעשות זאת, או פשוט, לקחת "חסקה" ולהפליג מעבר לקו האופק.....