בוחן ג'נדר מאדם

ליטל ו

New member
בוחן ג'נדר מאדם

מאת קייט בורנסטין, אדם שווה למדי :) אישית אני לא מסכימה עם הגישה לחלוטין (למשל, הייתי מפרידה יותר בייעול בין "ג'נדר" ו"סקס"), אבל זה מותק ושמיאח וכיף. ובהחלט יותר טוב מרוב הבחנים האלה :)

ק ל א ו

New member
ג'יזס

זה לקח כל כך הרבה זמן (משקיע) שלא נשאר לי כוח לקרוא את התוצאות
70. אבל אני מוחה - למה זה אומר דברים רעים על הפתיחות שלי, אם אני חושש במקרה שהתאהבתי בסטרייטית (כאילו למה שהסטרייטית הדמיונית הזאת תרצה להתאהב בי בחזרה אם היא כל כך סטרייטית?) ולמה זה אומר דברים רעים על הנזילותמגדרית שלי אם אני חושב שאפלייה על רקע מגדר היא דבר שכל אשה חווה?
ממ. והמבחן בוצ'פאמ מעולה. עשיתי אותו פעם מזמן כשהייתי בייבידייק אנדרוגני בן 16 ואם לא הייתי עייף מת אני מעריך שהיה יוצא שאני עדיין.

BDSMorin

New member
אנדרוגינוס?

הבוחן בוצ'-פם אמר שאני אנדרוגינוס - בין 48 ל-52 - ואני אפילו לא חשבתי על זה.

קלארנס

New member
אמרת פעם

שבשבילך קרוס דרסינג ומשחקי זהות מינית זה אספקט של בדס"מ. מאחר ואין לי מושג למה הכוונה וזה מעניין אותי, אם יתחשק לך לספר לי, אני מעוניין מאד לשמוע.

יסמין 28

New member
לא קשור לכלום

אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשרשר את ההודעה הזאת... דיברנו לפני כמה ימים על קומיקס, אז הנה קומיקס טרנסי ממש ממש ממש מוצלח
כדאי ללכת ל- Archive ולהתחיל מההתחלה, זה קומיקס יומי והוא רץ כבר שנה. הוא מספר על טרנסית בגיל ההתבגרות, בתיכון. מצחיק וחמוד! הכתובת היא:

scuffin

New member
אוףףף

ביליתי 4 שעות בקריאה אינטנסיבית עכשיו.. נגררת מרוחה לגמרי למיטה.. מי היה מאמין שאגיע לסטריפ האחרון כ"כ מהר? אוף

יסמין 28

New member
היי מותק

אני קראתי אתמול את כל הסידרה, נראה לי שקראתי איזה 300 סטריפים ברצף, למזלי אני עובדת בסוג כזה של עבודה שמאפשר לי לגלוש באינטרנט בלי הפרעה... הגעתי עד חצי הדרך, הגעתי הביתה, הכנתי לי כוס קפה והתיישבתי מול המחשב בבית לקרוא גם את כל השאר... כשהבת זוג שלי הגיעה הביתה הייתי מרוחה בדיוק כמוך... נראה לי שהתמכרתי ואני הולכת להזמין את כל הטי שירטים, כובעים, מאוס-פדס וכוסות שאפשר עם הלוגו שלה
ואגב זאת רק אני או שה- FTM לא מופיע מספיק?? אני חייבת לציין אגב שלפי דבריה של האמנית, היא בת 22 והיא לסבית (כן! היא משלנו!).

scuffin

New member
הממ

לי לא היה כ"כ כח לביוגרפיות הארוכות.. רציתי להגיע רק לרגע שבו לארסון וזואי get it on אבל במקום זה הגעתי לסטריפ האחרון.. אפילו לא הבנתי אם הכותבת טראנסית או לא..

למעלה